Uğur Özteke

Uğur Özteke

PIN KODU VE RAHMETLİ ERBAKAN HOCA

PIN KODU VE RAHMETLİ ERBAKAN HOCA

Yani nüfus cüzdanlarımız gerçekten Avrupai standartlarda. Gerçi biz yalan dünyanın yalan işleri peşinde koşmaktan daha kendimizinkini yenileyemedik ama yenilenler memnun. Hava atmak için bile çıkartıp gösteriyorlar. Helal olsun onlara.

Yalnız geçtiğimiz hafta bir bürokrat abimiz yeni Nüfus Cüzdanları ile ilgili hiçbir yerde duymadığım görmediğim bir şikayet konusunu bizlerle paylaştı.

İzninizle bugün önce bu konuda bize gelen bilgileri paylaşalım.

Şimdi bu duyarlı bürokratımız şöyle diyordu:

“Biz de herkes gibi koşarak sıramızı alarak nüfus cüzdanlarımızı yeniledik. Yeni kimlik kartlarımızı aldık. Bize gönderilen yazıda yeni kimlik kartlarınız ile birlikte hemen PIN kodunun değiştirilmesi için uyarı yapılıyordu.

Biz de Selçuklu Nüfus Dairesine gittik. Makinenin başına geçtik oradaki görevli koşarak geldi. Makine arızalı dedi. Ben de arıza ne zaman giderilir diye sordum. Belli olmaz belki de iki yıl olmaz diye bir cevap verdi. Uğur Bey bu cihaz arızalı ise üzerine arızalı diye yazılmalı.

foto-1-373.jpg

Ya da bu kadar hassas ve önemli bir durumda niye arızalı?

Bize gönderilen yazıda hemen Pin kodunuzu değiştirin diyorlar ama cihaz arızalı. Arızanın ne zaman giderileceği belli değil. Ayrıca bize gelen Pin kodu kaybolursa ya da çalınırsa ne olacak?”

………….

Gerçekten de daha yolun başında can sıkan bir durum.

Elbette bu Allah yapısı değil kul yapısı.

Hata da olur arıza da olur.

Olur ama bu en kısa sürede giderilebilir değil mi?

KERKÜK CADDESİNDEKİ ÜST GEÇİDİN MERDİVENLERİ

Bir dostumuz Mehmet Bey dün öğle saatlerinde aşağıdaki fotoğrafları gönderiyordu.

foto-2-329.jpgfoto-3-220.jpg

Daha sonra da dostumuz şöyle diyordu;

“Uğur abicim iyi günler.

Abicim resimlerde görülen yer Kerkük Caddesinde Sürmegöz Ortaokulunu oradaki üst geçit. Her üst geçit yenilendi ama burası bir türlü yenilenmedi. Öylece duruyor. Sanki kaderine terk edildi. Hiç ilgilenen yok. Çok yoğun kullanılan bir yer. Burası Selçuklu Belediyesi’nin mi Büyükşehir’in mi? Kim ilgileniyor bilmiyorum. Ama torununu çocuğunu okula almaya gelen yaşlılar çok zorlanıyor merdiven çıkmaktan. Bu durumu bir dile getirirseniz çok seviniriz çok kimsenin duasını alırsınız. Saygılar abim.”

………….

Benim bildiğim kadarı ile burası Büyükşehir’in. Büyükşehir Belediyemizin değerli yöneticilerinin bu çok kullanıldığına şahit olduğum ama hiç çıkmadığım üst geçit için gerekenin en iyi şekilde yapılacağına yürekten inanıyorum.

SAADET PARTİSİ’NDE BÖYLE

BİR UNUTKANLIK OLMAZDI AMA

Her zaman her yerde söylüyorum. Biz sözüm ona birazcık gazetecilik yapmaya çalışıyorsak bize inanan güvenen dostlarımız ve okurlarımızla kendi çapımızda toz kaldırıyoruz.

Ve hep diyoruz ki “Bizim okurumuz; duyarlıdır, hassastır, dikkatlidir. Şehrini ve vatanını sever”..

İşte en son örneği.

Her gün önünden geçeriz ama görmemişiz.  

foto-4-142.jpg

Okurumuz hem fotoğrafını çekmiş hem de üzüntüsünü şöyle dile getirmiş

“Uğur Bey Rahmetli Erbakan Hoca’nın yanındaki Mustafa KAMALAK…

Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı Temel Karamollaoğlu’nu kabullenemedi herhalde. Lider değişeli uzun zaman oldu. Ya para yok ya da Meram çalışmıyor gibi bir görüntü var. Bu üzücü durumu sizinle paylaşmak istedim.”

…………….

Biz siz okurlarımızı dostlarımızı bize inanan güvenen insanları çok ama çok seviyoruz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki biz sizler sayesinde buralardayız. Ne olur hakkınızı helal edin.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Zor olanı başarmada gerek yok. Doğru olanı yapman yeterli aslında

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Bayan bisikletliler kaldırımlarda bisiklet süreceğiz diye inat etmedikleri zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR