Pınarbaşı Belediye Başkanı Ataş muhtarlarla buluştu

Pınarbaşı Belediye Başkanı Ataş muhtarlarla buluştu
KAYSERİ (AA) - Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, istişare ve planlama toplantısı için muhtarlarla bir araya geldi.Alparslan Türkeş Parkı'ndaki...

KAYSERİ (AA) - Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, istişare ve planlama toplantısı için muhtarlarla bir araya geldi.

Alparslan Türkeş Parkı'ndaki bir restoranda gerçekleşen toplantıya belediye çalışanları ve çok sayıda muhtar katıldı. Toplantıda 2014 ve 2015 yıllarında yapılan hizmetler ve 2016'da hizmet götürülecek mahalleler hakkında muhtarlara bilgi verildi. Toplantıda, muhtarların istek ve önerileriyle şikayetleri alındı.

Başkan Ataş, toplantıda yaptığı konuşmada, çok geniş bir alandaki mahallelere hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, "Sizlerden gelen taleplere ben ve ekibim her zaman için elimizden gelen desteği esirgemedik. Her türlü talebiniz tarafımızdan karşılanmaya çalışılmaktadır. Geçmiş dönemlerde çok fazla işler gerçekleştirdik. Sizlerin desteğiyle daha yapacak çok işimiz var. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.