'Piyasaları Rahatlatıcı Düzenlemeler' Geliyor

'Piyasaları Rahatlatıcı Düzenlemeler' Geliyor
AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, "Hem daha önce yaptığımız hem de önümüzdeki haftalarda yapacağımız ekonomik düzenlemelerle piyasaları rahatlatıcı kanun tasarılarının görüşmelerine devam edeceğiz." dedi.

TBMM (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla dün başlayan yeni yasama yılının gündemine ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Meclis'in tatile gireceğine yönelik haberlere kimsenin inanmaması gerektiğini belirten Elitaş, TBMM Genel Kurulu'nun 4 Ekim Salı günü çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanun Tasarısı'nın yanı sıra kamuoyunu yakından ilgilendiren Bilirkişilik Kanunu Tasarısı, Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilat Kanunu'nda değişiklik tasarısı, Patent Kanun Tasarısı'nın Meclis'in gündeminde bulunduğunu kaydeden Elitaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu dört tasarı, piyasaları etkiliyor. Türkiye'de 15 Temmuz FETÖ darbesinin gerçekleşmediğini görüp, bundan üzüntü duyanlar, Türkiye'ye ekonomik darbe vurmak için algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Hem içeriden hem dışarıdan bu algı operasyonunu yapıyorlar. Bu süreçte, hem Ağustos'tan önce yaptığımız ekonomik yasalar ve düzenlemelerle hem de önümüzdeki hafta ve sonraki haftalarda yapacağımız ekonomik düzenlemelerle birlikte piyasaları rahatlatıcı, hızlandırıcı kanun tasarılarının görüşmelerine devam edeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.