Pkk Ağrı'da İş Makinesi Yaktı

Pkk Ağrı'da İş Makinesi Yaktı
Ağrı'da bir petrol istasyonu ile hazır beton fabrikasına saldıran teröristler, 7 iş makinesini ateşe verdi. İş yerine milyonluk zarar verdi.

Ağrı'nın Patnos ilçesindeki bir petrol istasyonu ile hazır beton fabrikasına saldıran teröristler, 7 iş makinesini ateşe verdi. İşçileri bir süre rehin tutan teröristler, iş yerine de milyonluk zarar verdi.

GECE SALDIRDILAR

Alınan bilgiye göre, ilçenin Dedeli beldesinde bulunan ve Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak'ın ağabeyine ait olduğu öğrenilen petrol istasyonu ile hazır beton fabrikasına terör örgütü mensuplarınca gece saatlerinde saldırı düzenlendi.

7 ARACI YAKTILAR

Her iki iş yerindeki işçileri bir süre alıkoyan teröristler, petrol istasyonunun idari kısmına molotofkokteyli attı. Daha sonra petrolün yan tarafındaki hazır beton fabrikasına ait 2 beton pompası ve 5 beton mikserini benzin dökerek ateşe veren teröristler, olay yerinden kaçtı.

OPERASYON BAŞLADI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine giden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen iş makineleri, kullanılamaz hale geldi. Dedeli Belediye Başkanı Durak, yaptığı açıklamada, teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıda herhangi bir can kaybının yaşanmamış olmasının tek tesellileri olduğunu söyledi. Güvenlik güçleri, teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

KAYNAK: HABERLER.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.