PKK mevzilerine mevzilerine sızmak isteyen 2 IŞİD militanı öldürüldü

PKK mevzilerine mevzilerine sızmak isteyen 2 IŞİD militanı öldürüldü
Irak’ın Kerkük Kenti’nin Dakuk bölgesinde PKK’lıların kontrolünde bulunan bölgeye sızmak isteyen 2 IŞİD mensubu öldürüldü, 2’si ise yaralandı.

Geçtiğimiz günlerde PKK ve peşmerge güçlerinin müşterek operasyon düzenlediği Kerkük’ün Dakuk alanında dün ve bugün yine çatışmalar yaşandı. İlk arbede dün akşam saatlerinde IŞİD mensuplarının Kerkük’te olan PKK’lıların olduğu alana sızmak istemesi üstüne meydanra geldi. PKK’lılar, Dakuk alanında olan mevzilerine sızmak isteyen IŞİD mensuplarına silahla karşılık verdi. Çatışmada 1 Işidli öldürülürken, 1’inin de yaralandığı belirtildi. Çatışma neticesinde IŞİD mensupları art püskürtülürken, yanlarında getirdikleri 1 kamyon ve 1 iş makinesi PKK’lıların eline geçti.

Bugün sabah saatlerinde de IŞİD mensupları bıraktıkları kamyon ve iş makinasını almak üzere yine PKK kontrolündeki alana sızmak istedi. Sızma girişilm üzerinemeydana gelen arbedede da 1 IŞİD mensubunun öldüğü, 1’inin de yaralandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.