'Polisler suçlu, dövdükleri kişi suçsuz’

'Polisler suçlu, dövdükleri kişi suçsuz’
Askerden izinli gelen Ahmet Koca’yı Fatih’te hamile akrabasının yanında darp eden 11 polis için "işkence" suçundan 12’şer yıl, toplamda 132 yıl hapis cezası isteyen savcı, aynı davada "görevlerini yaptırmamak için polislere şiddet uygulama" suçlamasıyla y

DURUŞMAYA ŞÜPHELİ POLİSLERDEN 6’SI İLE AHMET KOCA’NIN AVUKATI KATILDI

Ahmet Koca adlı insanın askerden izinli geldiği sırada aracını durduran polisler sebebi ile gebe akrabasının birlikte darp edilmesiyle ilgili davanın görülmesine devam edildi. İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davaya tutuksuz yargılanan 6 polis ile avukatları ve müşteki sanık Ahmet Koca’nın avukatı Efkan Bolaç katıldılar.

SON CELSE POLİSLER İÇİN 12’ŞER YIL HAPİS İSTEDİ

Geçtiğimiz oturum verdiği ana hakkındaki mütaalada tutuksuz yargılanan 11 polisin “İşkence’ suçundan 12’şer sene hapis cezasına çarptırılmasını arzulayan savcı Hüseyin Aslan’ın oturum içinde Ahmet Koca için verdiği ana ile ilgili mütaala okundu.

’POLİSLERİN İDDİALARI SOYUT. AHMET KOCA BERAAT ETSİN’

Savcı Aslan, “Polislere hakaret etmek’ ve “Görevlerini yapmalarını engellemek amacıyla onlara cebir ve şiddet’ uygulamakla suçlanan Ahmet Koca için polislerin soyut iddiaları dışında kanıt bulunmadığını belirterek beraatini istedi. Sanık polislerin avukatları, Ahmet Koca ile ilgili verilen ana hakkındaki mütaala ile ilgili görüşlerini belirtmek için zaman taleb etti.Mahkeme, sanık avukatlarına son mütaala meselesi için görüşlerini sunmaları için zaman vererek duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.