Polislerimize yönelik terör saldırısını lanetliyorum

Polislerimize yönelik terör saldırısını lanetliyorum
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul Vezneciler'deki terör saldırısına ilişkin, "Çevik kuvvet polislerimizi taşıyan servis aracına yönelik terör saldırısını lanetliyorum." değerlendirmesinde bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Vezneciler'deki terör saldırısına ilişkin, "Çevik kuvvet polislerimizi taşıyan servis aracına yönelik terör saldırısını lanetliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracına yönelik terör saldırısını lanetlediğini belirterek, "Barış ve kardeşliğin ayı olan Ramazan'ın ikinci gününde düzenlenen bu terör saldırısı, güvenli bir Türkiye uğruna üstüne düşen sorumluluğu kararlılıkla yerine getiren emniyet teşkilatımızı hedef almıştır." ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Güvenlik güçlerimizle toplumsal huzurumuza da yönelen bu saldırının arkasındaki karanlık güçler, mevcut iktidarın her türlü beceriksizliğine rağmen, milletimizin teröre karşı gösterdiği ortak dayanışmasıyla yok olacaktır. Bu duygularla alçak saldırıda şehit olan polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine, Emniyet Genel Müdürlüğüne ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.