Polisten Uygulama Noktasında Evlenme Teklifi

Polisten Uygulama Noktasında Evlenme Teklifi
Uşak'ta Çevik Kuvvet polisi olarak uygulama noktasında görev yapan Yusuf Küçük, mesai arkadaşları ile kız arkadaşı için sürpriz evlilik teklifi hazırladı- Küçük'ün kız arkadaşı Çağla Demirci'nin yolculuk ettiği otobüsü gece yarısı durduran polisler, kimli

UŞAK (AA) - SONER KILINÇ - Uşak Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memuru Yusuf Küçük, kız arkadaşına uygulama noktasında sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 2 yıllık polis memuru 28 yaşındaki Yusuf Küçük, bir süredir beraber olduğu kız arkadaşı Çağla Demirci ve annesini, Manisa'nın Kula ilçesinde yaşayan ailesiyle tanıştırmak için davet etti.

Adana'dan Kula'ya giden yolcu otobüsü, Uşak Şeker Fabrikası yakınlarındaki polis uygulama noktasında durduruldu.

Kimlik kontrolü yapan ekipler, Küçük'ün kız arkadaşı Çağla Demirci'yi otobüsten indirdi. Küçük'ün ekip arkadaşlarıyla hazırladığı evlilik teklifinden habersiz bir şekilde otobüsten inen Demirci, karşısında erkek arkadaşını elinde çiçekle görünce şaşırdı.

Küçük, diz çökerek cebinden çıkardığı yüzükle kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunurken, meslektaşları da bu sırada havai fişekleri ateşleyerek polis memurunu alkışlarla destekledi.

Çağla Demirci, erkek arkadaşının teklifini kabul etti.

- Otobüsteki yolcular mutluluk diledi

Uşak Emniyet Müdürlüğünde görevli mesai arkadaşlarının cep telefonuyla kaydettiği evlenme teklifi sonrasında Küçük ve Demirci hatıra fotoğrafı çektirdi. Otobüste bulunan yolcular da çifte mutluluk diledi.

Yusuf Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kız arkadaşıyla bir yıldır beraber olduklarını belirterek, "Çağla annesiyle benim ailemle tanışmak için Kula'ya gidiyordu. Görevli olduğum için onlara eşlik edemeyecektim. Uygulama noktasında evlenme teklifi etmeyi düşündüm, amirlerim anlayışla karşıladı. Bizim için çok özel bir an oldu." dedi.

Çağla Demirci ise gece otobüste uyurken polislerin gelip kendisini aşağıya davet ettiğini, karşısında erkek arkadaşını görünce çok şaşırdığını ifade etti.

Demirci, "Evlenme teklifinde bulununca çok mutlu oldum ve kabul ettim." dedi.

Uşak Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ise çifte bir ömür boyu mutluluk dilerken, "Tüm silah arkadaşlarım canla başla görev yapıyor, evlenme teklifini duyunca ben de mutlu oldum, çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." diye konuştu.

Çiftin düğününün 22 Temmuz'da Adana'da, 26 Temmuz'da da Manisa'nın Kula ilçesinde yapılacağı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.