Potada final heyecanı başlıyor

Potada final heyecanı başlıyor
Spor Toto Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek play-off final serisi yarın başlayacak

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek play-off final serisi yarın başlayacak.

Toplamda 4 galibiyete ulaşan takımın 2015-2016 sezonu şampiyonu olacağı serinin ilk maçı yarın Anadolu Efes'in ev sahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak. Karşılaşma saat 20.00'de oynanacak.

İlk 4 maçın programı açıklanan serinin ikinci karşılaşmasında Anadolu Efes, 5 Haziran Pazar günü de ev sahipliği yapacak. Serinin sonraki iki maçı ise Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Ülker Sports Arena'da olacak. Ataşehir'deki salondaki maçlar 7 Haziran Salı ve 9 Haziran Perşembe günü oynanacak.

-Normal sezonun lideri Anadolu Efes


Normal sezonu birinci sırada tamamlayan Anadolu Efes, play-off'ta da kayıp yaşamadı.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde normal sezonda 24 galibiyet, 6 yenilgi alan lacivert-beyazlılar, ikili averajla Fenerbahçe'nin önünde ligi ilk sırada tamamladı.

Anadolu Efes, ligde oynadığı son 8 maçta da galip geldi. Lacivert-beyazlılar en son normal sezonun 26. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda kaybetmişti.

-Bu sezon 5. randevu


Anadolu Efes ve Fenerbahçe bu sezon 5. kez birbirlerine rakip olacak.

Bu sezon oynanan 4 maçın üçünde Fenerbahçe, birinde ise Anadolu Efes sahadan galip ayrılmayı başardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.