Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca:

 ULEB Avrupa Kupası F Grubu'nda, Polonya ekibi Stelmet Zielona'yı mağlup eden Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca, "İki deplasman galibiyetinin ardından önemli bir maçı kazandık" dedi.

Sarıca, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, favori oldukları maçta ilk yarıda etkili oyun sergilediklerini ancak rakiplerinin ikinci yarıda etkili olduğunu söyledi.

İkinci devrede hatalarının olduğunu kaydeden Sarıca, şunları kaydetti:

"Biraz gevşedik, yapmamamız gerekiyordu ancak arka arkaya maçlar oynuyoruz. Gabriel'in bir rahatsızlığı vardı. Barış Hersek'in maç içinde bir sakatlığı oldu. İki deplasman galibiyetinin ardından önemli bir maçı kazandık. Bunu unutup Fenerbahçe Ülker maçına konsantre olacağız. Gruptaki iddiamız devam ediyor. Ligde de iddiamızı sürdürmek için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızla pazar günü galip gelmek istiyoruz."

- Stelmet Zielona cephesi

Stelmet Zielona Başantrenörü Andrzej Adamek ise Pınar Karşıyaka'nın maça çok iyi başladığını ve iyi şut yüzdesiyle farkı açtığını söyledi.

Devre arasında yaptıkları konuşmanın ardından takımın biraz toparlandığını belirten Adamek, "Bu işe yaradı ve ikinci devre biraz daha iyiydik. Basketbolda defans oynamak kolay ama hücum oynamak zor. Rakibimizin Gabriel, Palacios gibi pota altında etkili isimleri var. Biz de dış atışlarda başarılı olmaya çalıştık ama günümüzde değildik" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.