Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından
Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı: "Ligde ilk 3'te olmak istiyorsak bu tür maçları kazanmamız gerekiyordu ve kazandık"- Mersin Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Orak: "Maalesef basketbol oynamaya geldiğimiz müsabakada başka şeyler yüzünden ne

KAYSERİ (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Abdullah Gül Üniversitesi'nde başantrenör Ayhan Avcı, Mersin Büyükşehir Belediyespor'u yenerek, puan tablosundaki ilk hedefleri doğrultusunda önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, Mersin Büyükşehir Belediyespor'u da mağlup ederek, ligde yenilgisiz olarak yollarına devam etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Haklı bir galibiyet aldıklarını dile getiren Avcı, şunları kaydetti:

"Bugün ligin önemli ve dişli takımlarından biriyle oynadık. Çok iyi bir kadro kurmuşlar ligde ve Avrupa'da iddialılar. Ligde ilk 3'te olmak istiyorsak bu tür maçları kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. İlk yarının çekişmeli geçmesi gayet normal, çok iyi bir takım çünkü. İkinci yarıda iyi bir efor gösterdik. Bu maçları kazanmak çok önemli. Maç içinde oyuncu rotasyonu bakımından sıkıldığımız zamanlar oluyor çok zorlu bir yoldan geçiyoruz. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda herhangi bir kayıp almadan ilerliyoruz."

- Mersin Büyükşehir Belediyespor cephesi

Mersin Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Olcay Orak ise hakem hataları nedeniyle maçı kaybettiklerini iddia etti.

Oyuna hakemlerin müdahalesinin fazla olduğunu savunan Orak, şöyle devam etti:

"Maalesef basketbol oynamaya geldiğimiz müsabakada başka şeyler yüzünden net olarak maçı kaybettik. Hakemlerimiz bu tutumu böyle devam ettiği sürece maçı bu şekilde kazanmanı ihtimali yok. Biz çok iyi oynamamış olabiliriz ama maçın iki yarısında da gösterilen faullerdeki tutumlar ne yazık ki maçın sonunda oyuncularımın da psikolojisinin erken bozulmasına neden oldu. Rakibimizi tebrik ediyorum. Çok daha güzel geçmesi gereken maçın böyle geçmesinden dolayı çok üzüldüm."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.