Potada Maçın Ardırdan

Potada Maçın Ardırdan
Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol Ligi'nin yedinci haftasında sahasında Torku Konyaspor'a 82-86 mağlup olan Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, iyi savunma yapamadıkları için kaybettiklerini söyledi.

Bulkaz, maçın ardından katıldığı basın toplantısında,  kazanamadıkları için üzgün olduğunu belirtti.

Savunmada önemli hatalar yaptıklarını kaydeden Bulkaz, "Galibiyet serisini sürdürmek istiyorduk. Eksiklerimizi göreceğiz daha çok çalışacağız. Oyuncularımı kutluyorum, iyi mücadele ettiler. Müdafaayı sertleştiremedik. Rakip 86 sayı attı. Bu kadar sayıya izin vermemeliydik. İyi savunma yapamadığımız için kaybettik" dedi.

Uşak Sportif oyuncusu Uluğ Kaçaniku ise kendi sahalarında kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. 

Torku Konyaspor'un Başantrenörü Aziz Bekir ise maçın tamamında oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ifade ederek, "İyi mücadele ettik. İki takım da kazanmayı istedi. Son dakikalarda kullandığımız faul atışlarını sayıya çevirmek bizi rahatlattı. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu. 

Torku Konyasporlu oyuncu Ogün Sevinç de baştan sona iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Uşak çok zor bir deplasman. Güzel bir galibiyet aldık, inşallah seriyi devam ettiririz" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.