Potada rakip Eskişehir

Potada rakip Eskişehir
Yarın sahasında Eskişehir Basket’i ağırlayacak olan Torku Konyaspor, hazırlıklarını tamamlayarak bu akşam kampa giriyor. Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten, play-off’a giden bu adımda rakiplerini yenerek galip geleceklerine inandıklarını söyledi

Seda Erciş'in haberi

Ligin 24. haftasında yarın NSK Eskişehir Basket’i konuk edecek olan temsilcimiz Torku Konyaspor’da hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı. Hafta başından bu yana yoğun antrenmanlar gerçekleştiren ve galibiyet üzerine yoğunlaşan Dev Kartallar, rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürme hedefinde. Geçtiğimiz haftalarda aldığı galibiyetlerle alt sıralardan uzaklaşan ve hedefini yükselten yeşil-beyazlılar, taraftarlarının desteği ile bu önemli mücadeleden galip gelip üst sıralarda yer almayı istiyor. Temsilcimiz puan cetvelinde 11 galibiyet ile üçlü averaj sonunda onuncu sırada bulunurken Eskişehir temsilcisi 6 galibiyet ile son sırada yer alıyor. Selçuklu Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlayacak ve karşılaşmayı Murat Biricik Ersan Ergüler Ergin Sarı hakem üçlüsü yönetecek. Öte yandan temsilcimizde Burak Selen ve Valentin Pastalın da takıma tekrardan dönmesi ile moraller yerine geldi.

KEREM ÖTEN, “YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Torku Konyaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten, Eskişehir ile oynayacakları maç öncesi önemli değerlendirmelerde bulundu. Rakiplerinin puan cetvelindeki durumlarını hafife almayacaklarını belirten Kerem Öten, galip gelebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Öten, “Yarın evimizde ligin son sırsında bulunan Eskişehir Basket’i konuk edeceğiz. Bizim için çok kritik bir maç olacak. Üst sıraları hedefleyen bir takımız ve bu önemli maçı kazanıp serimizi sürdürmeyi hedefliyoruz. Şu ana kadar her şey yolunda ve istediğimiz gibi ilerliyor. Hedefimizin play-off olabilmesi için Eskişehir karşısında galibiyet almamız gerekiyor. Bunu da başarabilecek güçteyiz. Tüm ekibe ve oyunculara inancımız tam” diye konuştu.

Taraftarlara destek çağrısında bulunan Öten, “Bu zamana kadar bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Biliyorlar ki onlar ile birlikte bir bütün olduk. Takımımızı tribünde çok güzel destekliyorlar. Bu atmosferi Eskişehir maçında da bekliyoruz” dedi. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.