Prandelli; Sen git ben geleyim mesajı!

Prandelli; Sen git ben geleyim mesajı!
Yılmaz Vural Prandelli'ye patladı.Teknik direktör Yılmaz Vural, Galatasaray'ın Başakşehirspor'a farklı yenilmesi sonrası, Prandelli'ye tepki gösterdi. Teknik Direktör Yılmaz Vural, Galatasaray- İstanbul Başakşehirspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında İstanbul Başakşehirspor'a 4-0 gibi farklı bir skorla yenilen Galatasaray'da sular durulmuyor. Teknik Direktör Yılmaz Vural Başakşehirspor maçı sonrası farklımağlubiyeti değerlendirdi.Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynan karşılaşmada Sitanbul temsilcisi Başakşehirspor'a 4-0 yenilen Galatasaray kötü gidişatın faturasını Prandelli'ye kesileceği öğrenildi. Teknik direktör Yılmaz Vural, Galatasaray'ın kötü gidişatı ve farklı yenilişlerin ardından Vural'dan olay açıklama geldi.

 

'Prandelli ile bu iş yürümez!'

 

Yılmaz Vural maç sonrası TV 360'ta yayınlanan Telegol programına şu değerlendirmeyi yaptı:

"BİR SÜRÜ YABANCI HOCA GÖRDÜK"

"Bu iş konuşmakla olmuyor. Bir sürü yabancı hoca gördük ama bunların içinde meslektaşımızın yetersizliğini gördük. Oluşturduğu takım, kadro sistem tam bir kaos ortamı içinde. Bu konumda Türkiye'yi ve oyuncuları tanıtacak biri lazım ama yardımcıları da yabancı. Allah kolaylık versin."

 

"PRANDELLİ İLE BU İŞ GİTMEZ"

"Başından beri bu işin gitmeyeceği belli. Bu çocuklar bizim milli takımları taşıyan çocuklar. Ne oldu bunlara böyle. Bir değişiklik olması gerekiyor. Bu oyuncuları da biliyoruz, tanıyoruz pek hoş değil."

 

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynan karşılaşmada Sitanbul temsilcisi Başakşehirspor'a 4-0 yenilen Galatasaray kötü gidişatın faturasını Prandelli'ye kesileceği öğrenildi. Teknik direktör Yılmaz Vural, Galatasaray'ın kötü gidişatı...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.