Prof. Dr. Akgül: Sorgulanabilir yönetim anlayışı getireceğiz

Prof. Dr. Akgül: Sorgulanabilir yönetim anlayışı getireceğiz
Düzce Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr Akgül: “Sorgulanabilir ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını getirmek istiyorum”

Düzce Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Mehmet Akgül, sorgulanabilir ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışını getirmek istediğini söyledi.
Düzce Üniversitesi’nde rektörlük seçimi 20 Nisan tarihinde yapılacak. Rektörlüğe aday olan Prof. Dr. Mehmet Akgül, seçim çalışmalarına start verdi. Akademisyenlerle bir araya gelen Akgül, rektör olduğu takdirde projelerini anlattı.
Akgül, “Üniversitemizi, şehir ve bölge üniversitesi boyutundan uluslararası bir üniversiteye dönüştürmektir. Memleketimizin en ileri seviyelere ulaşmasını sağlamak amacıyla erdemli ve kalifiye insanlar yetiştirecek her türlü sosyal, bilimsel ve teknolojik altyapıyı sunacak bir yönetim oluşturmak temel amacımdır” dedi.
Akademik hayatın tüm gereklerini yerine getirip; hiçbir bireyi ötekileştirmeden, akademik düşünceye saygılı ve ortak aklı öne çıkaran bir yönetişim ile sorgulanabilir ve hesap verebilir bir anlayışı ortaya koymayı hedeflediğini anlatan Prof. Dr. Akgül, “Temel değerlerimiz Hak ve hakikatin yanında, adil, iyi ve karakterli insan yetiştirmeyi en büyük hedef ve görev sayan, iş birliği, fikir özgürlüğü ve ortak aklı öne alan, değişime ve yeniliğe açık, samimi ve dürüst, milli kalkınmaya katılım ve katma değer sağlayan bir anlayıştır” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.