Prof. Dr. Akgün, NEÜ Rektör Yardımcılığından Ayrılıyor

Prof. Dr. Akgün, NEÜ Rektör Yardımcılığından Ayrılıyor
Necmeddin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Akgün, Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkanı oldu. Prof. Dr. Akgün NEÜ'deki idari görevlerini bırakacağını belirtti.

Necmeddin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Akgün, Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkanı oldu. Prof. Dr. Akgün NEÜ'deki idari görevlerini önümüzdeki günlerde bırakacağını belirtti.

Selçuk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü eski Öğretim Üyesi ve SDE Başkanı Prof. Dr. Yasin Aktay'ın SDE Başkanlığı'ndan ayrılarak AK Parti Dışilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olmasının ardından SDE Başkanlığı görevini üstlenen Prof. Dr. Akgün, "Yasin bey enstitümüzün onursal başkanı olarak enstitümüze katkı vermeyi sürdürecek. Ancak AK Parti'deki yeni görevinin yoğunluğu sebebiyle SDE Başkanlığı'nı bırakmıştı. Yerine bu görevi ben üstlendim. Ben de bir süre sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi'ndeki idari görevlerimi bırakacağım. Ancak bu NEÜ'deki akademik görevlerimi bırakacağım anlamına gelmiyor. Hem Konya'da hem de Ankara'daki görevlerimi birlikte sürdüreceğim" dedi.

Murat Güzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.