Prof. Dr. Mustafa Şahin adaylığını açıkladı

Prof. Dr. Mustafa Şahin adaylığını açıkladı
Prof.Dr. Mustafa Şahin 2015 yılı sonu yapılacak rektör adayı belirleme seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

Prof.Dr. Mustafa Şahin 2015 yılı sonu yapılacak rektör adayı belirleme seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr Mustafa Şahin, "20 yılı aşkın süredir görev yaptığım, büyük ailesinin bir üyesi olmaktan gurur duyuduğum Selçuk Üniversitesi’nin marka üniversiteler arasında hak ettiği yerde olması için yola koyuldum" dedi.

 Şahin, "Selçuk Üniversitesi Anadolu’nun merkezinde akademik birimleri ve sahip olduğu gelenekle en iyi şekilde eğitim ve öğretim hizmeti vermeye devam etmektedir. Üniversitemiz bölgede kurulan çok sayıda üniversiteye öncülük etmenin yanı sıra başta Konya olmak üzere bölgenin gelişmesinde de lokomotif olma görevini yerine getirmektedir.  Farklı kademelerinde 20 yılı aşkın süredir görev yapmakta olduğum Üniversitemizi daha da yukarılara taşımak gayemizdir. Selçuk Üniversitesi’nin “Öncü ve Yenilikçi Üniversiteler” arasında daha iyi yerlere ulaşmasını sağlamak amacıyla sahip olduğum bilgi ve deneyim ile 2015 yılı sonunda yapılacak olan Rektör Adayı Belirleme Seçiminde Rektör Adayı olarak sizlerin teveccühüne talip olmuş bulunmaktayım. Birlikte yönetim felsefesi ve liyakate dayalı bir yönetişimi temel değer olarak benimsediğim bu yolda siz değerli meslektaşlarımın güven ve desteği ile belirlediğimiz hedeflere hep birlikte yürüyeceğimize inanıyorum" dedi.

Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Rektör Adayı Prof.Dr. Mustafa Şahin, "toplumla ve onun kurumlarıyla barışık, ayrışmanın ve ötekileştirmenin olmadığı bir yönetim ve akademik atmosfer için her bir meslektaşımın desteğinin önemli olduğunun bilincindeyim. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacının olduğu bu dönemde 40 yıllık geçmişe sahip olan Selçuk Üniversitesi ailesinin fertleri olarak; huzur ve sükûn içinde yeni başarılara ulaşabileceğimiz ve güzel bir örnek oluşturabilecek olgunluk ve birikime sahip olduğumuz kanaatindeyim" diye konuştu.

Hedefim öncü ve yenilikçi, gelişim ve değişimin ilke edinildiği, dünyaca bilinirliği olan bir üniversitedir. Bu hedef doğrultusunda akılcı, yenilikten korkmadan hareket ederken, geçmişimizden gelen değerleri de koruyabilme refleksine sahip, gücünün farkında, bilimselliği her aşama ve her süreçte ön planda tutarken, insani duygu ve düşünceleri geri plana atmayan bir anlayışın üniversitemize başarıyı getireceği inancıyla yola koyuldum.

Şahin, "Öğrencilerinden akademisyenlerine, idari personellerinden tüm çalışanlarına, her bireyinin Selçuk Üniversitesi’nin üyesi olmaktan mutluluk ve gurur duyacağı bir ortam oluşturmak için bu önemli göreve talibim” diyerek açıklamasını tamamladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.