Pursaklar Belediyesi’nden vatandaşa kolaylık

Pursaklar Belediyesi’nden vatandaşa kolaylık
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi emlak, çevre, temizlik, ilan ve reklam vergileri ile idari para cezalarının ödemesini kolaylaştıracak bir uygulama başlatarak,...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi emlak, çevre, temizlik, ilan ve reklam vergileri ile idari para cezalarının ödemesini kolaylaştıracak bir uygulama başlatarak, kredi kartı ile taksitli ödemelerin yelpazesini genişlettiği bildirildi.

Pursaklar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatandaşların vergi ve para cezası ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla kredi kartına taksit yelpazesinin genişletildiği belirtildi.

Vatandaşın işinin kolaylaştırılmasının amaçlandığı ifade edilen açıklamada, "Daha önce Bonus karta faizsiz 5 taksit yapıyorduk, şimdi World karta da 5 taksit yapmaya başladık. Amacımız hem hemşerilemizin vergi ödemesini kolaylaştırmak hem de Belediye gelirlerinin tahsilini sağlamaktır. Vatandaşın işini kolaylaştırmak için diğer kredi kartlarına taksit imkanlarını da araştırıyoruz.”

Vergi ve para cezaları, Emek Caddesi’nde bulunan Pursaklar Belediyesi Başkanlık Konağı'ndaki tahsilat veznelerine, tüm PTT şubelerinden 284963 posta çeki hesabına ödenebiliyor.

Ayrıca vergi ve para cezalarını bankalar aracılığı ile ödemek isteyen mükellefler ise anlaşmalı bankalar olan Halk Bankası ve Denizbank’ın tüm şubelerinden ödeme yapabilecek. İnternet üzerinden online ödeme yapmak isteyenler ise www.pursaklar.bel.tr adresinden e-belediye modülünü kullanarak kredi kartı ile ödeme işlemlerini yapabiliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.