Pursaklar'dan Kısa Kısa

Pursaklar'dan Kısa Kısa
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi'nde kadınlar için psikolojik danışmanlık hizmeti verileceği bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamada,...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi'nde kadınlar için psikolojik danışmanlık hizmeti verileceği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, psikolog Beyzanur Yıldız tarafından hafta içi beş gün Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi'nde danışmanlık hizmeti verileceği, ellişer dakikalık iki seans halinde verilecek danışmanlık hizmetiyle aile, aile bireyleriyle ilgili sorunlar, boşanma, boşanma sonrası yaşanan sorunlarla ilgili kadınlara psikolojik destek olunacağı belirtildi.

Eğitim seminerleriyle de desteklenecek danışmanlık hizmetinden faydalanmak isteyen kadınların Hüma Sultan Hanım Evi’ne kayıt yaptırabileceği kaydedildi.

- "Ankara" temalı ödüllü fotoğraf yarışması

Pursaklar Belediyesi tarafından Uluslararası Kedi Güzellik Festivali kapsamında "Ankara" temalı ödüllü fotoğraf yarışmasının ikincisinin düzenlendiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Ankara'nın kültür hazinesi olan Ankara kedisine Pursaklar Belediyesi'nin sahip çıktığı, bu sene düzenlenecek uluslararası festivalle başkentin kültür mirasının dünyaya tanıtılmaya devam edileceği, üç gün sürecek festivalde ödüllü, Ankara temalı fotoğraf yarışması da düzenleneceği duyuruldu.

Fotoğraf yarışmasına 18 yaşını doldurmuş herkesin katılabileceği ifade edilen açıklamada, katılımcıların belirtilen temada en fazla iki fotoğraf ile başvurabileceği, JPEG formatında teslim edilecek fotoğraflardan katılım koşullarına uymayanların değerlendirmeye alınmayacağı, fotoğrafların [email protected] ve [email protected] adreslerine gönderileceği aktarıldı.

Yarışmada derece elde ederek birinci olan fotoğraf sahibine 2 bin lira, ikinci olana bin lira, üçüncü olana 500 lira ödül verileceği, başvuruların 30 Eylül saat 17.00'de sona ereceği, festivalin 6-7-8 Ekim tarihlerinde Pursaklar'da yapılacağı kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.