Pusula yazarlarından ön izlenimler

Pusula yazarlarından ön izlenimler
Pusula yazarları Atiker Konyaspor-Fenerbahçe maçının ön izlenimlerini yazdı

Galibiyete yakınız

Bir taraftan lig diğer yandan Avrupa sahnesindeyiz, üstelik zor maçlar peşi sıra geliyor. Asıl sıkıntı kadronun kısıtlı, alternatifin az ve yedek plan şansının yok denecek kadar az olması. Bu süreçte tek güvencemiz Aykut Kocaman ve elindeki sihirli değnek! Üstelik tam da Aykut Hoca’nın sürekli işaret ettiği (ilk 7-8 hafta sabır, sonrasında çıkış) haftalardayız. Karşımızda yaralı bir rakip var. Yaralı saldırgan olur. Dikkat etmek gerekir. Özetin özeti Konyaspor bugün eşik maçlarından birine çıkıyor; ama galibiyete yakın takım. (Hüseyin Altay)

Hep destek, tam destek

Her geçen hafta bildiğimiz performansına daha yakın bir performans çizen Konyaspor, Fenerbahçe karşılaşmasına daha diri bir psikolojiyle çıkacak. Rakibin yaşadığı sıkıntılar bizim adımıza maçın hikâyesine daha olumlu emareler ekleyecektir. Ali Çamdalı'nın cezalı olması ciddi bir dezavantaj. Tüm bunların ötesinde aslında daha önemli olan Maraton tribünündeki bir kısım "İçimizdeki İrlandalı'nın" çenelerini tutmalarıdır. Lige üst sıralarda devam edip edemeyeceğimizi belirleyecek köprü maçlardan biri olan Fenerbahçe karşılaşmasında herkesten hep destek, tam destek gerekiyor. (İlker Kırnaz)

Heyecanla bekliyoruz

Süper ligin kapanış maçında Konyaspor, Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Her iki takım için de bu maç ayrı bir öneme sahip. Bir taraftan ligde ve Avrupa’da zor bir dönemden geçmesine rağmen bugünkü maçı çıkış olarak gören Fenerbahçe, diğer tarafta ise Avrupa’da ilk puanını alan ve kendi evinde namaglup unvanını sürdürmek isteyen bir Konyaspor. Heyecanla beklediğimiz bir karşılaşma olacak. Konyaspor son yılların alışkanlıklarını sürdürürse puan ya da puanlar uzak değil. (Seda Erciş)

Fener’i yakalım

Atiker Konyaspor, zor günler geçiren Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ligde yalnızca 2 galibiyeti bulunan Fenerbahçe’nin Konya’da kazanması en güç ihtimal. Ozan, Volkan ve Fernandao’nun sakatlıkları Fenerbahçe’nin işini daha da zorlaştıracak. Konyaspor’da ise en önemli eksik Ali Çamdalı. Kaptanın yokluğunda orta sahanın ne yapacağı merak konusu. Çamdalı’nın yeri doldurulursa Konyaspor Fener’i yakar. Maçın kilidini orta sahada üstünlüğü kapacak takım çözecek.  (Emre Tanrıver)

Zor maç

Konyaspor açısından Fenerbahçe maçı ligin en zor maçlarından biri olarak gözüküyor. Çünkü ligde zor günler yaşayan Fenerbahçe bu maçı çıkış maçı olarak görüyor. Fenerbahçeli futbolcular kazanma ve puan alma adına 90 dakika boyunca mutlaka tüm güçlerini ortaya koyacaklardır. İki takımında aynı kupa yorgunu olması dezavantaj olarak gözükse de Konyaspor’un kendi sahasında ligde yenilmezlik unvanını koruyarak muhteşem taraftarıyla galibiyete daha yakın görüyorum. (Şemseddin Beştav)

Hayal olmaz

Konyaspor, Kocaman’ın ortaya koyduğu değer sistemiyle oluşan ve takımı niteleyen geri dörtlü ve orta saha bağlantısında Braga maçında özellikle ikinci yarıda sorun yaşadı. Ömer Ali’nin ikinci yarı oyundan çıkmasıyla bu bağlantıda sorun yaşadılar. Konyaspor’u maçlarda farklı kılan da bu uyum ve makineleşmiş sistem. Fenerbahçe maçında bu sistem işler olmalı. Umarım gününde olmayan ve zaten sistem sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe’yi yenmek hayal olmaz…(Oktay Demiray)

Galibiyet kulaçları

Ligde kötü günler geçiren Fenerbahçe’yi kendi saha ve seyircimiz önünde konuk edeceğiz. Manchester United’e de farklı yenilen sarı-lacivertliler ligde moral bulup kötü gidişine dur demek isteyecektir. Temsilcimizin de hem fizik hem mental anlamda Avrupa yorgunu olması maçı zorlaştırsa da Kocaman'ın öğrencileri ikinci yarıda oyundan uzun soluklu kopmazsa üç puanı hanesine yazdıran taraf olacaktır. Galibiyette taraftarının büyük payı olacağını Konya düşünüyorum. (Hasan Durucan)

Gollü geçecek

Avrupa'da Braga takımını elinden kaçıran temsilcimiz deplasman da İngiliz devinden farklı mağlup olup kötü günler geçiren Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Konyaspor da en büyük handikap şüphesiz Ali Çamdalı’nın cezalı oluşu ve Volkan'ın bir türlü isteneni verememesi olarak görüyorum. Maçta erken gol olması durumunda gollü bir mücadele bekliyorum. Konyaspor'da kadro genişliği konusunda problem olması hocanın elini zora soksa da futbolun doğruları adına zevkli bir mücadele bekliyorum. Duran toplar ve hızlı kontralar en büyük silahımız olacaktır. (Süleyman Sayan)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.