Rafadan Tayfa yarın Konya'da

Rafadan Tayfa yarın Konya'da
M1 Konya AVM ; TRT Çocuk'un sevilen çizgi karakterleri Rafadan Tayfa ve ekibini Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikaliyle çocuklarla buluşturuyor.

M1 Konya AVM ; TRT Çocuk'un sevilen çizgi karakterleri Rafadan Tayfa ve ekibini Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikaliyle çocuklarla buluşturuyor. Tamamen ücretsiz olan etkinlik 25-26 Eylül 2017 tarihlerinde M1 Konya AVM’de.

M1 Konya AVM’de Müzikal öncesi Sağlık Bakanlığı tarafından tüm çocuklara diş fırçası ve diş macunu hediye edilecek. Ayrıca gösteri öncesi interaktif oyunlarla çocuklar doyasıya eğlenecekler. Müzikal, Kamil'in egzersiz hareketleriyle başlıyacak. Çocuklar, Kamil ile birlikte egzersiz yaparken, sağlıklı yaşam için sporun önemi bir kez daha anlatılmış olacak. Müzikalde, Rafadan Tayfa ekibi diş bakımından sağlıklı beslenmeye kadar çocuklara çok önemli öğütlerde bulunacak.

M1 Konya AVM Müdürü Tamer Yılmaz, “Sağlık Bakanlığı’nın, Obezite ile mücadele kapsamında, çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi ve hareketli yaşamın teşvik edilmesine yönelik hazırladığı bu muhteşem ve bir o kadar da eğitici olan "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikaline tüm çocuklarımızı bekliyoruz" dedi

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum