Rafet El Roman Abd Turnesinde

Rafet El Roman Abd Turnesinde
El Roman, ABD turnesi öncesinde yaşadığı vize sorunu hakkında konuştu- El Roman:- "Buraya gelirken sadece müzisyen arkadaşlarımla ilgili ufak bir vize sorunu yaşadık. İki ülke arasındaki bu siyasi gerginliğin bir an önce bitmesini temenni ediyorum"

CHICAGO (AA) – Amerika turnesi kapsamında Chicago’da konser veren şarkıcı Rafet El Roman, ABD ve Türkiye arasında yaşanan vize sorunundan orkestrasındaki bazı müzisyenlerin etkilendiğini söyledi.

Kentin tanınmış eğlence mekanlarından Martyrs’da gerçekleşen konser öncesinde kızı Su El Roman ile prova yapan şarkıcı, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Türkiye ve ABD arasında yaşanan vize sorununun turnesini nasıl etkilediğine ilişkin bir soruya Rafet El Roman, "Buraya gelirken sadece müzisyen arkadaşlarımla ilgili ufak bir vize sorunu yaşadık. İki ülke arasındaki bu siyasi gerginliğin bir an önce bitmesini temenni ediyorum." şeklinde yanıt verdi.

Rafet El Roman, bazı kesimlerce ABD hayranlığını teşvik ettiği yönünde tepkiler alan "Macera Dolu Amerika" şarkısı hakkında da şunları kaydetti:

"Şarkıyı ABD’ye gelmeden çok öce 16 yaşındayken yazdım. Burada bir özenti yok. Almanya’dan tatile gelmiştik, bizim köy kahvehanesinde küçük bir çocuğun sesli şekilde okuduğu bir mektuptan esinlenmiştim. Bu sadece bir şarkı ve bu turnemizde sıkça söyledik. Burada yaşayan Türkler bu şarkıyı çok seviyor."

El Roman ayrıca hayranlarına Nisan ayında çıkaracağı 13. Solo albümü öncesinde, tek şarkılık bir single çıkartacağı müjdesini verdi.

ABD'de yaşayan Türklerin yanı sıra Amerikalıların da bulunduğu konserdeki performansı ile beğeni toplayan sanatçının turnesi Chicago’nun yanı sıra Dayton, Charlotte, Washington DC, New York, New Jersey, San Antonio ve Arlington'u kapsıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.