Rahmet akşamlarında Mustafa Demirci Konseri

Rahmet akşamlarında Mustafa Demirci Konseri
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin her akşam teravihten sonra düzenlediği Rahmet Akşamlarına konuk olan Mustafa Demirci, birbirinden güzel ilahi ve ezgileriyle Konyalıların Ramazan coşkusuna ortak oldu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark’ta düzenlenen ve büyük ilgi gören Rahmet Akşamlarının ikinci haftasında Medeniyet Okulu İlahi Grubu, Recep Demirkaynak, Ensar Kardeşler, Kahraman Tazeoğlu, Abdülkadir Şehitoğlu, Ammar Acarlıoğlu ve Selçuk Küpçük sahne aldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve tasavvuf musikisinin yer aldığı programların dün akşamki konuğu ise sevilen sanatçı Mustafa Demirci oldu. Kalabalık bir izleyici topluluğunun katıldığı program Neyzen Hamza Castro’nun ney dinletisi ile başladı. Ardından sahne alan Mustafa Demirci, birbirinden güzel ilahi ve ezgileriyle Konyalıların Ramazan coşkusuna ortak oldu.
Kadir Gecesi’ne kadar devam edecek Rahmet Akşamlarında 20 Haziran Pazartesi günü Ahmet Yücenurşen, 21 Haziran Salı Irak Kerkük İlahi Grubu, 22 Haziran Çarşamba Grup Efrus, 23 Haziran Perşembe Ahmet Çalışır ile Kur’an Tilaveti ve tasavvuf müziği, 24 Haziran Cuma Eşref Ziya Terzi, 25 Haziran Cumartesi Rahmi Olcay, 26 Haziran Pazar Grup Genç, 27 Haziran Pazartesi Erkan Mutlu, 28 Haziran Salı Hüseyin Goncagül ile Mesnevi’den Ders Aldım, 29 Haziran Çarşamba Umut Mürare ve 30 Haziran Perşembe Ömer Karaoğlu sahne alacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.