Rahvan’da kupalar sahiplerinde

Rahvan’da kupalar sahiplerinde
Rahvan At Yarışları Türkiye Şampiyonası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Geleneksel Spor Dalları Pamukçu Tesisleri’nde Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Rahvan At Yarışları Türkiye Şampiyonası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Geleneksel Spor Dalları Pamukçu Tesisleri’nde Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 8 ayrı kategoride yapılan yarışlar 7 bölgeden 120 atın katılımıyla yapılırken, sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda, izleyenler son derece zevkli ve çekişmeli bir yarış izledi. Dereceye giren atların sahiplerine kupalarını Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, KASKF Başkanı Remzi Ay, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Mustafa Küçükmeral, Rahvan Atları Yetiştiricilik ve Binicilik Kulübü Başkanı Ali Peksemerci ve diğer protokol üyeleri verdi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.