Ali Çelik

Ali Çelik

RAMADA’DA KENDİNİZ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ KONYA RAMADA’YI SEVDİ

RAMADA’DA KENDİNİZ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ KONYA RAMADA’YI SEVDİ

Şehrin en güzel yerinde görkemli ve değişik bir mimari ile yapılan Ramada Plaza Konya’dan bahsedeceğim bugün.

Ramada Plaza ya girişte sizi karşılayan ve hemen güler yüzle kucaklayan kocaman yürekli çalışanları var. En üst yetkililerinden başlayarak en alt çalışanına kadar ilgi ve alaka üst seviyede. Bunun en büyük mimarı tabiki Ramada Plaza Genel Müdürü Yavuz SAKMAN. Seçtiği ekip işini bilen hizmet aşkıyla yanan insanlarla dolu. Böyle olunca bu kadar kısa sürede bu kadar büyük başarılara imza atmaları ve Konya’ya kendilerini kabul ettirmeleri hiçte zor olmadı. Bunları yazarken inşaat aşamasından beri tanıdığım bu insanların gecelerini gündüzlerine kattıkları günlerde bile gelen kimselerle tanıdık tanımadık ve mevkii gözetmeden bir kahve molası verip en güzel şekilde ilgilenmeleri, samimi tavırları etkili oluyor.

İlk röportajını Haziran 2016’da inşaat halindeyken yaptığımda Yavuz Bey, “Ramada Plaza Konya’da otelcilik anlayışına kusursuz hizmetleriyle yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz ve her anlamda iddialı geliyoruz” demişti.  Bugün bunu başarmış bir Ramada karşımızda. Bir otelde aradığımız ne varsa ve fazlası Ramada Plaza’da mevcut ama en önemlisi hijyen ve iyi hizmet.

Hemen hemen her organizasyonuna katıldım diyebilirim. Her işte büyük küçük demeden aynı ciddiyet ve iş aşkı mevcuttu. Bu yüzden açıldığı günden beri birçok programa ev sahipliği yaptı ve birçok kişiyi ağırladı. Bunun kahramanları olan satış ekibini ayrıca tebrik ediyorum. Ufuk bey ve ekibi ihtiyacınız olan her anda yanınızda emin olun buna hatta abartılı değil 7 x 24 diyebiliriz ki gecenin yarısında bile gittiğimde beni karşılayan bu ekipti ve hâlâ neler yapabilirim çabası içerisindelerdi.   

 

Kendinizi özel hissedeceğiniz sağlık kulübü tertemiz ve işini bilen ekipler size her an birebir ilgileniyor. Havuzu, hamam mı, spor salonları kullanımıza hep açık ve hizmetteki üst seviye sizi özel hissettiriyor.

 

Geçenlerde tanıtım lansmanı yapılan Saja Restaurant. Konya’yı Türk ve Dünya mutfaklarından en güzel yiyeceklerle buluşturan ve atmosferi ile farklı bir mekan Saja Restaurant’ta Şef Ali Murat Dikmen’in farklı sunumlarını bulacaksınız. Caz müziği eşliğinde dünya mutfağından farklı lezzetleri yerken kendinizi özel hissedeceksiniz. Misafirlerinizi ağırlayabilmek için her şey düşünülmüş.

           

 Ramada Plaza’yı Konyamıza kazandıran emeği geçen öncelikle yatırımcıları Aydın ve Enes Ünlüer beylere, Genel Müdürü Yavuz Bey’e, satış ekibi Ufuk, Serdar ve Alper Bey’e teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin ilk günkü gibi devam etmesini diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Çelik Arşivi
SON YAZILAR