Ramazan ayını güzelliklerle geçirelim

Ramazan ayını güzelliklerle geçirelim
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Ağaç İşleri Sanayi’sinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından da gerçekleşen Cuma buluşmaları her hafta farklı bir mahallede geniş bir katılımla gerçekleşiyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Başkan Altay ile görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmaların bu haftaki adresi Ağaç İşleri Sanayi oldu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Namazının ardından Ağaç İşleri Sanayi esnaf ve vatandaşlarıyla bir araya geldi. Belediye hizmetleriyle ilgili olarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Altay’a ziyarette AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.
Selçuklu halkına belediye hizmetlerini her alanında en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Altay, “Selçuklu’ da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşehrilerimizle, Selçuklu’nun geleceği için hasbihal ediyoruz. Bu buluşmalar, yapılan hizmetlerin yerinde anlatılmasına katkı sağlıyor” dedi.
Millet olarak bir Ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Başkan Altay, “Büyük bir özlemle ve sevinçle beklediğimiz Ramazan Ayının ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bu ayda sabrın, yardımlaşmanın ve akrabaya yardım etmenin en güzel örneklerini yaşayacağız. Bu ay yapılan her iyilik önceki aylara göre daha bereketli olacak. Bu fırsatı hep birlikte layıkıyla değerlendirelim. Ramazan ayını hep birlikte güzelliklerle geçirelim” diye konuştu.
Vatandaşların sorunsuz bir Ramazan geçirmeleri için belediye ekiplerinin Ramazan boyunca görev başında olacağını ifade eden Başkan Altay, Selçuklu’da her Ramazan olduğu gibi bu yıl da Teravih Buluşmaları’nın süreceğini ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.