Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı
Ereğli ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi

        Ereğli ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

 Yunus Emre Parkı'ndaki törene katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, yaptığı açıklamada, bu bayramı buruk geçirdiklerini söyledi.

İsrail, Filistin ve Gazze'de baskı ve zulüm olduğunu belirten Etyemez, "Batılı devletlerinin olaya sessiz kalması ve her gün katledilen yüzlerce Müslüman kardeşimizin acısı bizleri her geçen gün kahrediyor. Olayların bir an önce bitmesini temenni ederek, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.   

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, bayramlaşma programına katılanlara teşekkür ederek, bir takım ziyaretler gerçekleştireceklerini dile getirdi. Belediye Başkanı Özkan Özgüven de sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir bayramı idrak ettiklerini belirtti.

Konuşmalardan sonra protokol üyeleri ilçedeki rehabilitasyon merkezi, huzurevi, şehit aileleri derneği ile gaziler derneğini ziyaret etti. Programa, Ereğli Garnizon Komutanı Yüzbaşı Uğur Efe, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas, CHP İlçe Başkanı Fatih San, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.(AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.