Ramazan Bayramı'na Doğru

Ramazan Bayramı'na Doğru
Gürün Belediye Başkanı Çiftçi ve AK Parti Sivas İl Başkanı Şahin, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Çiftçi, mesajında, Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, Türkiye'ye ve Gürün'e huzur, barış ve mutluluk getirmesini diledi.

Bayramların birleştirici özelliği olduğunu vurgulayan Çiftçi, şunları kaydetti:

"On bir ayın sultanı bir ramazan ayını daha geride bırakmanın hüznüyle birlikte, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu millet olarak hep birlikte yaşıyoruz. Yüce Allah, tutulan oruçları, yapılan ibadetleri ve hayırları kabul buyursun. Başta Gürünlü hemşehrilerim olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum."

- AK Parti Sivas İl Başkanı Şahin'in mesajı

Başkan Şahin ise, mesajında, bir Ramazan ayının daha sonuna gelindiğini kaydetti.

Ramazan Bayramı'nın bütün İslam alemine hayırlar getirmesini temenni eden Şahin, "Dünya'nın birçok tarafında kan ve gözyaşı var. Kan ve gözyaşının bayram süresince ve bayramdan sonra da durmasını diliyorum. Tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Şahin, bayramın 3. günü saat 13.00'te Osman Seçilmiş Mesire Alanı'nın açılışının yapılacağını ve burada bayramlaşma töreni düzenleneceğini ifade ederek tüm Sivaslıları davet etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.