Ramazan Kolileri hazır!

Ramazan Kolileri hazır!
Marketler tarafından ramazan ayına özel hazırlanan gıda paketleri, tüketicilerin ihtiyaçlarına göre farklı içerik ve fiyat seçenekleriyle satışa sunuldu.

Muhammed Esad Çağla'nın Özel Haberi

Ramazan kolilerinin bu yılki fiyatı, 39,90 lira ile 76,95 lira arasında değişiyor. Ramazan ayında gelenek haline gelen ve hayırseverlerin ihtiyaç sahibi kişilere bağış yapmak için tercih ettiği gıda paketleri, tüketicilerin ramazanda en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden oluşuyor.

Adese ramazana 2 çeşit koli seçeneğiyle hazır

Adese 2 farklı çeşitte hazırladığı ramazan kolilerini, 39,90 lira ile 79,90 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuyor. Klasik ve Süper hediye erzak paketi hazırlayan Adese, müşterilerine ayrıca alışveriş kartları da sunuyor

Çelikkayalar’dan 2 paket seçeneği

Çelikkayalar, ramazan ayına 2 farklı koliyle hazırlandı. 1. Paketi 47,95 liradan satışa sunulurken, 2 paket ise 76.95 ‘den satışa sunulurken Çelikkayalar ayrıca müşterilerine Çelik Para Kart imkânı sunuyor.

Sincap Alışveriş kartları sunuyor

Sincap Marketler ise mübarek Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyen vatandaşlara 30 TL den başlayan ve 100 TL kadar olan alışveriş kartı seçeneği sunuyor.

Kızılay’dan Ramazan gıda kolisi kampanyası ve Kızılay Kart

Geçen yıl Ramazan ayında birçok kuruluş ile işbirliği yaparak yaklaşık 50.000 adet gıda kolisi dağıtan Kızılay, bu yıl da gıda kolisi bağışı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Kızılay bu yıl 100 bin gıda kolisinin üzerine çıkarak 500 bin ihtiyaç sahibinin sofrasına Ramazan bereketini taşımayı hedefliyor. Migros’un aralarında bulunduğu zincir mağazalar da Türk Kızılay’ı adına Gıda Paketleri satışa sunulacak. Ayrıca Türk Kızılay’ı resmi internet sitesinden de gıda paketi bağışları kabul edilecek. Gıda paketlerinin ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine dağıtılması Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek.

İhtiyaç sahiplerine Kızılay Kart

İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaç duyduklarını alabilmeleri imkanı sağlayan Kızılay Kart dağıtımına Ramazan’da da devam edilecek. Modern ve örnek projeyle, yardımseverlerin Türk Kızılay’ına emanet ettikleri nakdi bağışlar, Halkbank tarafından üretilen Kızılay Kartlara yüklenecek. Kızılay Kartlar, Türk Kızılay’ının gerçekleştireceği detaylı incelemenin ardından, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İhtiyaç sahibi, kredi kartının kullanılabildiği tüm alanlarda, ihtiyaçlarını Kızılay Kart ile kolayca karşılayabilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.