Ramazan kolileri raflarda yerini aldı

Ramazan kolileri raflarda yerini aldı
Marketler tarafından ramazan ayına özel hazırlanan gıda paketleri, tüketicilerin ihtiyaçlarına göre farklı içerik ve fiyat seçenekleriyle satışa sunuldu. Ramazan kolilerinin bu yılki fiyatı, 29,90 lira ile 99,99 lira arasında değişiyor

ANKARA - (AA) - Marketler tarafından ramazan ayına özel hazırlanan gıda paketleri, tüketicilerin ihtiyaçlarına göre farklı içerik ve fiyat seçenekleriyle satışa sunuldu. Ramazan kolilerinin bu yılki fiyatı, 29,90 lira ile 99,99 lira arasında değişiyor.

Ramazan ayında gelenek haline gelen ve hayırseverlerin ihtiyaç sahibi kişilere bağış yapmak için tercih ettiği gıda paketleri, tüketicilerin ramazanda en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden oluşuyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, CarrefourSA, Migros, Metro Grosmarket, Makro Market, Üçler Market, Onur Market ve Şok Market değişik içeriklerle müşterilerine farklı paket seçeneklerini sunuyor.

CarrefourSA ramazana 4 çeşit koli seçeneğiyle hazır
CarrefourSA 4 farklı çeşitte hazırladığı ramazan kolilerini, 34,90 lira ile 98,90 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuyor. Klasik, Süper, Mega ve Lüks olmak üzere 4 erzak paketi hazırlayan CarrefourSA, müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını karşılarken, aile bütçesine de destek olmayı hedefliyor.

Migros'tan 3 farklı ramazan kolisi seçeneği
Migros Marketler; Bereket, Ziyafet ve Lezzet Paketleri seçeneği ile 3 farklı ramazan kolisini müşterilerine sunuyor.

Bereket Paketini 13 ürünle 29,90 liradan satan Migros, 18 üründen oluşan "Ziyafet Paketini" 34,90 liradan, 24 üründen oluşan "Lezzet Paketini" ise 49,90 liradan satıyor.

Metro Grosmarket'ten 5 farklı erzak kolisi
Metro Grosmarket, ramazana özel 5 farklı erzak kolisini 37,99 lira ile 99,99 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuyor.

Metro'da 39,99 liraya satılan 1. pakette 14 ürün, 74,99 lira değerindeki 2. pakette ise 23 ürün yer alıyor. İçeriğinde 24 ürünün bulunduğu 3. paket 99,99 liradan satışa sunulurken, 37,99 lira değerindeki 4. pakette tamamı kahvaltılıktan oluşan 7 ürün yer alıyor. 68,99 lira tutarındaki 5. pakette ise 5 kilogramlık 5 çeşit ürün bulunuyor.

Makro Market'ten ramazana özel 2 paket
Makro Market, ramazan ayına 2 farklı koliyle hazırlandı. "Eko Ramazan Paketi" 27,90 liradan satışa sunulurken, söz konusu pakette 8 ürün bulunuyor. "Lüks Ramazan Paketi" 57,90 liradan satılıyor ve içerisinde 13 ürün yer alıyor.

Üçler Market'te ramazan ayında iki farklı gıda kolisiyle müşterilerine hizmet verecek. "Kumanya Paketi-1"i 29,90 liradan satarken pakette 13 ürün yer alıyor. "Kumanya Paketi-2" ise 45 liradan ve 21 çeşit ürünle müşterilere sunuluyor.

Muhabir:AYŞE BÖCÜOĞLU BODUR

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.