"Ramazan'ın bereketini yaşıyoruz"

"Ramazan'ın bereketini  yaşıyoruz"
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Binkonutlar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından gerçekleşen Cuma buluşmaları Ramazan ayında da ara vermeden devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Başkan Altay ile görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmaların bu haftaki adresi Binkonutlar Mahallesi oldu. Eyüp Sultan Camisinde kılınan Cuma Namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye hizmetleriyle ilgili olarak gelen istek ve önerileri dinledi. Programda Başkan Altay’a, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.
Selçuklu halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Altay, “Selçuklu’ da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşehrilerimizle, Selçuklu’nun geleceği için hasbihal ediyoruz. Bu buluşmalar, yapılan hizmetlerin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine katkı sağlıyor” dedi.
Ramazan’ın birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,“Allah’ın biz müminlere bir ihsanı olan Ramazan gece ve gündüzü ile ayrı bir değer taşıyor. Dua ve istiğfarlar, iyilik ve güzellik ayı Ramazan’ın bereketini tüm şehir olarak yaşıyoruz. Bu ayda sabrın, kardeşliğin, paylaşmanın en güzel örneklerini yaşıyoruz. İnşallah bu ayın manevi iklimi ile Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramına kavuşmayı temenni ediyorum” diye konuştu.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Ramazan akşamlarında vatandaşlarla buluştuklarını ifade eden Başkan Altay, “Beraberlik, dayanışma ve istişare amacıyla farklı mahallelerde gerçekleştirdiğimiz Teravih Buluşmaları ile hemşehrilerimiz ile hasbihal ederken, Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.