Rangelov direniyor

Rangelov direniyor
Torku Konyaspor’un kadroda düşünmediği ve yollarını ayırmak adına çalışmalarını sürdürdüğü Dimitar Rangelov, kendisini en fazla isteyen ekip olarak dikkat çeken Samsunspor ve Gaziantep BB’nin tekliflerini geri çevirdi.

Torku Konyaspor’un kadroda düşünmediği ve yollarını ayırmak adına çalışmalarını sürdürdüğü Dimitar Rangelov, kendisini en fazla isteyen ekip olarak dikkat çeken Samsunspor ve Gaziantep BB’nin tekliflerini geri çevirdi. PTT 1. Lig’de oynamayı düşünmediğini net bir dille ifade eden Bulgar oyuncu, menajeri aracılığıyla bu tekliflere olumsuz yanıt verdi. Yurt dışından bazı kulüplerle görüşme halinde olan Rangelov’un kendisine uygun bir takım bulamaması durumunda, Torku Konyaspor yönetimi yabancı kontenjanından yer açmak adına oyuncunun hakkedişlerini ödeyerek sözleşmesini donduracak ya da tek taraflı fesih yoluna gidecek.  (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.