Ranta izin yok

Ranta izin yok
Yönetim anlayışındaki “hakkaniyet” olgusundan asla taviz vermeden bugünlere geldiklerini söyleyen Arat, “Rant kapılarının açılmasına izin vermiyoruz. Ümmetin malını ve hakkını koruyoruz” dedi

ÖZEL HABER

27 Aralık 2014’te yapılan 5. Olağan İl Kongresi’nde başkanlığa seçilen Musa Arat, görevdeki 18 ayı Genel Yayın Yönetmenimiz Uğur Özteke’ye değerlendirdi. Yönetim anlayışındaki “hakkaniyet” olgusundan asla taviz vermeden bugünlere geldiklerini söyleyen Arat, istişare temelli çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Arat, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana başta il teşkilatımız olmak üzere tüm parti teşkilatlarımız ve şehri yöneten belediye başkanlarımız, oda temsilcilerimiz ve STK’larla bugüne kadar görülmemiş bir işbirliği ve istişareler içerisinde şehrimize sahip çıktık. Hiçbir şekilde ümmetin malının kimseye peşkeş çekilmesine izin vermedik, haksız, yasal olmayan hiçbir çalışmaya imza atmadık, attırmadık” dedi.

RANT KAPILARINI HİÇ AÇMADIK

Yapılan her işte vatandaşların menfaatinin göz önünde tutulduğunu söyleyen Arat, “Şehrin düzenli ve planlı büyümesi için yapılacak her proje çalışmasında dedikoduya mahal verecek bütün rant kapılarını kapatırken, vatandaşın da mağdur edilmemesi için ince eleyip sık dokuduk. Yönetim kurulu üyeleri olarak içimizde 15 gün işyerine gitmeyen arkadaşlarımız oldu. Konya, Ankara’dan hep destek aldı. Şehri yöneten siyasi irade ve bürokratlarda örnek bir uyum içerisinde her çalışmayı eksiksiz takip etti. En küçük bir şaibede bile hem siyasi hem de hukuki olarak olayların derinliğine indik. Hem haksızlığa izin vermedik hem mağduriyeti önledik. Yaptığımız işin geçici bir görev olduğunu ve bir gün teslim aldığımız bayrağı iade ederken alnımız ak. Başımız dik olması için titiz davrandık. Şehrin üst yönetimi Allah’a şükürler olsun ki bir tek şaibeye dahi karışmamış örnek insanlardır. Konya’nın temiz geçmişini tertemiz bir şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

PROJE TAKVİMİ İŞLEYECEK

Konya’nın AK Parti iktidarı döneminde tarihi yatırımlar aldığını ve önümüzdeki süreçte de yatırım takviminin planlanan doğrultuda ilerlemesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını vurgulayan Arat, sözlerini şöyle tamamladı: “Konya tüm ilçeleriyle birlikte AK Parti döneminde topyekün kalkınma içerisine girdi. Şehrimize Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımları yapıldı. Şehirleşme, sanayi yatırımları, ulaşım noktasında hem altyapı hem de araç noktasında yapılan yatırımlar, hızlı tren, yeni stadyum, spor ve kongre merkezleri, yeşil alanlar ve kentsel dönüşüm noktasında büyük projelere imza atıldı. Önümüzdeki dönemde başlatılmış tüm projelerimizin takvimine uygun bir şekilde adım adım hedefe ilerleyebilmesi için de geniş kapsamlı yeni bir toplantı daha gerçekleşecek. Özellikle Ankara ve Konya arasındaki gönül bağı ve siyasi güç birliğini zirvede tutmanın hazzı içerisinde gelecek on yılların planlamasını yapıyoruz.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum