Regaip Kandili

Regaip Kandili
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu:- "Kendimizi sorgulamamız gerektiğini hatırlatan özel gecelerden birisi olan, mübarek Regaip Kandili'ne erişmenin sevinci içerisindeyiz"

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, mübarek Regaip Kandili'ne erişmenin sevinci içerisinde olduklarını belirtti.

Hisarcıklıoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bu güzel ve anlamlı günün, İslam dünyası ve bütün insanlar arasında sevgi ve kardeşlik duygularını güçlenmesine vesile olmasını dileyen Hisarcıklıoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"İslam dininin mensupları arasında kaynaşmaya, kardeşliğe vesile olan, kendimizi sorgulamamız gerektiğini hatırlatan özel gecelerden birisi olan, mübarek Regaip Kandili'ne erişmenin sevinci içerisindeyiz. Bu gece kalbimizi huzura erdirebilmek için her türlü kin, nefret ve intikam duygularından arınmanın, yüreklerimizi iman, ilim, hikmet ve hakikat nuruyla aydınlatabilmenin anlam ve hikmetini düşünmek için güzel bir fırsat. Birlik ve kardeşlik duygularıyla bunu değerlendirebilmeyi arzu etmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutlar, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.