Rehavete yer yok

Rehavete yer yok
Selçuklu Belediyespor baş antrenörü Serkan Erdoğan, ligde ilk 2 maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ancak rehavete yer olmadığını söyledi

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor’un baş antrenörü Serkan Erdoğan, ilk 2 haftada alınan galibiyetin rehavete neden olmaması gerektiğini söyledi. Erdoğan, ligin yeni başladığını ve daha işin çok başında olduklarını ifade etti.

‘RÜZGÂR TERSİNE DÖNEBİLİR’

Serkan Erdoğan, ilk 2 haftada alınan galibiyet ile ilgili olarak, “İlk 2 haftadan galibiyetle ayrılmak güzel. Ama işin başındayız. Rüzgâr terzine dönebilir. Bu nedenle sağlam adımlar atmalıyız. Bazı oyunculardan henüz istediğim katkıyı alamadım. Onların da bir an önce katkı vermesi lazım. Şu an baktığımızda daha çok yolumuz var” dedi.

‘MAÇ İÇİNDE İNİŞLİ-ÇIKIŞLI GRAFİK ÇİZDİK’

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Düzce Belediyespor maçını da değerlendiren Serkan Erdoğan, “Düzce maçının zor olacağını biliyorduk. Nitekim skor kolay görünse maç içinde inişli-çıkışlı bir grafik çizdik. O nedenle maçın sonu istediğim gibi bitmedi” diye konuştu.

‘SON PERİYOTLARI KÖTÜ OYNUYORUZ’

Bu hafta oynanacak Yalova Group Belediyespor maçı için iyi bir hazırlık sürecinden geçmeleri gerektiğini de söyleyen Erdoğan, “Rehavete girersek ve bu hafta iyi bir çalışma süreci geçiremezsek Yalova maçından korkarım. Rakibimiz çok iyi bir takım. Biz de son periyotlarda zaman zaman sorunlar yaşıyoruz. İşimiz kolay olmayacak” ifadelerini kullandı.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.