Rekabet Kurulu Kararları

Rekabet Kurulu Kararları
Rekabet Kurulunca, Lastik Sanayicileri Derneğinin, ömrünü tamamlamış lastikler için hazırladığı uygulama planı çerçevesindeki faaliyetlerin yürütülmesine ilişkin teşebbüs birliği kararına bireysel muafiyet tanındı

ANKARA (AA) - Rekabet Kurulunca, Lastik Sanayicileri Derneği tarafından hazırlanan "Ömrünü Tamamlamış Lastikler Atık Yönetim Stratejileri ve Uygulama Planı 2016-2020" çerçevesindeki faaliyetlerin yürütülmesine ilişkin teşebbüs birliği kararına bireysel muafiyet tanındı.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, Amec Foster Wheeler'ın sirkülasyonlu akışkan yataklı buhar kazanı iş kolunun, FW Energie ve bu iş kolundaki iştiraklerinin tek kontrolünün, Sumitomo Heavy Industries tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Kurul, Saudi Petrochemical Company'nin hisselerinin bir kısmının Saudi Basic Industries Corporation tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Lastik Sanayicileri Derneği tarafından hazırlanan "Ömrünü Tamamlamış Lastikler Atık Yönetim Stratejileri ve Uygulama Planı 2016-2020" çerçevesindeki faaliyetlerin yürütülmesine ilişkin teşebbüs birliği kararına bireysel muafiyet tanındı.

Sealed Air Corporation’a ait Diversey Care iş kolunun, gıda hijyeni ve temizlik iş kolu ile birlikte Bain Capital Investors tarafından yönetilen fonlar aracılığıyla devralınması işlemine ve Chryso Group Holding SAS ve Financiere Chrysalis'in tek kontrolünün, Starcin France SAS tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.