Rekor Ücretli Dizi

Rekor Ücretli Dizi
Game Of Thrones(Taht Oyunları)Dizisi Oyuncularının Aldığı Ücret Hem Dudak Uçuklatır Hemde Dudak Patlatır!!! Sadece ABD’de değil tüm dünyada en çok izlenen dizilerden....

Game Of Thrones(Taht Oyunları)Dizisi Oyuncularının Aldığı Ücret Hem Dudak Uçuklatır Hemde Dudak Patlatır!!! Sadece ABD’de değil tüm dünyada en çok izlenen dizilerden biri olan Taht Oyunları’nın (Game of Thrones) ana karakterlerini canlandıran oyuncular bölüm başına rekor ücret alacak.
Deadline adlı internet sitesinin haberine göre Peter Dinklage, Kit Harrington, Lena Headey Emilia Clarke ve Nikolja Coster Waldau yeni sezon için yapımcılarla bölüm başına 300 Bin Dolar’lık (yaklaşık 659 Bin TL) anlaşma imzaladı.

Taht Oyunları dizisinin bir önceki sezonunda Sibel Kekilli de rol almıştı. Ancak Kekilli’nin oynadığı Shae karakteri ölünce oyuncu da diziden ayrıldı.

Dizi, ABD’li yazar George Raymond Richard Martin’in eserinden uyarlandı.

Dizinin her bir bölümü yaklaşık 55 dakika sürüyor.Dizinin 55 dakikasının sadece oyuncu masrafı bile bayağı masraflı olsa gerek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.