Emre Tanrıver

Emre Tanrıver

REKORA 1 KALA

REKORA 1 KALA

Gaziantepspor maçına müthiş bir enerji ve fırsatlarla başladı Konyaspor. Henüz 2. dakikada gelen gol, hemen ardından Ömer Ali'nin altı pastan kaçırdığı pozisyon... Henüz 5 dakikada skor 2 - 0 olabilirdi. Skubic'e verilmeyen penaltı ve Douglas'ın direkten dönen topları da var. Belki de Antalyaspor maçından sonra en çok pozisyona girdiği karşılaşmayı oynadı Konyaspor. Fakat direkler ve Karcemarskas farkın artmasını engelledi. Litvanyalı kaleci sadece farkı değil, kötü Gaziantepspor'un ligden düşmesini de engelleyen en büyük faktör belki de.

Pozisyona girmesinin yanında savunmada da 1-2 kez dışında rakibine fırsat vermeyişi yeşil-beyazlıların maç içindeki artılarından. Zaten çok sayıda eksiği olan Gaziantepspor'un maçta etkin olması beklenemezdi.

GİZLİ FORVET HOLMEN

Maça forvet arkasında başlayan Holmen ligdeki 4. golünü attı Cumartesi gün. Başka pozisyonlara da girdi ama değerlendiremedi. İsveçli futbolcuyla ilgili en çok dikkatimi çeken özellik, forvet arkası oynadığı maçlarda adeta gizli bir forvet olarak savunmanın arkasına kaçması ve pozisyonlar bulması. Bu maçta da Rangelov sık sık kanatlara gelip savunmada Holmen için yer açtı ve Holmen de pozisyona girdi.

4, 8, 13, ?

Ne bu rakamlar? Hemen açıklayayım: Konyaspor ligde son 4 maçını kazanarak kendi rekorunu kırdı. İkinci yarıda oynadığı 8 maçı da kaybetmedi, bu da bir rekor. Şu ana kadar ligde 13 kez galip gelen yeşil-beyazlıların daha önceki galip gelme rekoru 12 idi. Peki soru işareti yerine ne gelecek? Yine Aykut Kocaman döneminde iki kez 46 puana ulaşan Konyaspor, bu sezon da 25 hafta sonunda 46 puana ulaştı. Bu, kulübün kendi rekoru. 1 puan daha alması halinde kendi rekorunu kıracak Konyaspor. Haftaya Başakşehir maçından sonra soru işareti yerine 49 gelecek ve Yeşil Beyazlılar rekor kırmaya devam edecektir inşallah. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emre Tanrıver Arşivi
SON YAZILAR