REKORLA BİTSİN...

REKORLA BİTSİN...
İlk yarının son maçına Manisa deplasmanında Akhisar Belediyespor karşısında çıkacak Atiker Konyaspor’da tek hedef galibiyet. Yeşil-beyazlılar, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılarak ilk yarıyı rekor puanla tamamlamayı hedefliyor

HABER: Seda Erciş

İlk yarının son maçına Manisa deplasmanında Akhisar Belediyespor karşısında çıkacak Atiker Konyaspor’da tek hedef galibiyet. Yeşil-beyazlılar, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılarak ilk yarıyı rekor puanla tamamlamayı hedefliyor

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında bugün deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de oynadığı son 6 maçı kaybetmeyen yeşil-beyazlılar, lige verilecek araya galibiyetle girmek istiyor. Geçtiğimiz haftayı zorlu Karabük deplasmanından aldığı 1 puan ile kapatan Konyaspor, yine deplasmanda oynayacağı ilk yarının son maçından 3 puan ile ayrılmak istiyor. Yeşil-beyazlılar, geride kalan 15 haftada 24 puan toplayarak 6. sırada yer aldı. Rakip Akhisar ise 17 puanla 14. sırada bulunuyor. Akhisar Belediyespor ile Atiker Konyaspor arasında Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

REKOR İÇİN
Yeşil-beyazlı ekip, Akhisar karşısında rekora ulaşmak için sahaya çıkacak. Son yıllarda birçok rekor başarıya imza atan Atiker Konyaspor, bugünkü maça yeni bir rekoru kırmak için galibiyet peşinde olacak. Temsilcimiz eğer Akhisar maçından 3 puanla ayrılırsa 27 puanla ilk yarıyı tamamlayacak. Bu puan ise Konyaspor, kulüp tarihindeki en yüksek ilk yarı puanı olacak.

AKHİGO İLE 7. RANDEVU

Atiker Konyaspor bugün deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor ile Süper Lig’de 7. randevusuna çıkacak. İki takım daha önce 6 kez karşılaşırken, Konyaspor bu maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Geçen sezon Konya’da oynanan maç 1-1 sona ererken, Manisa’da oynanan maçı Anadolu Kartalı 2-0 kazanmayı başarmıştı. Temsilcimiz 2013-2014 sezonunda rakibini Konya’da 4-0 yenerek en farklı galibiyetini almıştı.

4 FUTBOLCU SINIRDA

Atiker Konyaspor’da Akhisar Belediyespor maçı öncesi 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekipte Ali Turan, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic ve Dimitar Rangelov’un 3 sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular Akhisar karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ligin 17. haftasında oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Aykut Kocaman’ın bu oyuncuları gereksiz kart görmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi.

ÖZTÜRK İLE 4. KEZ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Akhisar Belediyespor-Atiker Konyaspor maçına görevlendirilen Ümit Öztürk, yeşil-beyazlıların bugüne kadar 3 karşılaşmasında düdük çaldı. Temsilcimiz bu maçlarda 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ümit Öztürk ayrıca Atiker Konyaspor’un en son 29 Ekim’de deplasmanda 2-0 kaybettiği Bursaspor maçını ve 14 Aralık’ta sahamızda 0-0 berabere kaldığı Trabzonspor ZTK maçlarında düdük çaldı. Öztürk’ün yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Asım Yusuf Öz yaparken, maçın dördüncü hakemi Bülent Birincioğlu.

MUHTEMEL 11

Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı, Ömer Ali, Amir, Rangelov, Bajic

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.