Rektör Şahin mezuniyet töreninde

Rektör Şahin mezuniyet töreninde
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, S.Ü. Bozkır Meslek yüksek Okulu mezuniyet törenine katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Şahin, “günümüzde yaşanan siyasi, ekonomik ve kültürel olaylar hepimizin malumudur. Anadolu’da bin yıllık mücadelemizde üçüncü defa yeniden güçlü bir ülke olmanın yolunda ilerliyoruz. Selçuk Üniversitesi olarak devlet mekanizmasında yer aldığımız için mutluyuz. Bilim ve bilgi üreten bir ülke oluyoruz. Ürettiğimiz bu bilgi ve bilimi ürüne çevirme yolunda ilerliyoruz. Bu yolda büyük emekleri olacak olan bugün mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”dedi.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır, tarihiyle, kültürüyle, ekonomik yapısıyla ve sosyal yaşamıyla artık devamlı değişen ve gelişen bir konumdadır. Gençlerimize hizmet etmek bizlerin şiarındandır. Öğrencilerimiz iki yıldır burada ve onlara elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Önümüzdeki dönemlerde çok daha farklı projelerimiz var. bu projelerimizi hayata geçirdiğimizde Bozkır, eğitim merkezi haline gelecektir. Mezun olan öğrencilerimize Mustafa Şahin hocamızın dediği gibi üreten ve geliştiren bir Türkiye yolunda her daim çalışınlar. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, yolları ve bahtları açık olsun diyorum.”dedi.

Mezuniyet töreninden sonra Aygır Pınarı Mesire alanında incelemelerde bulanan Rektör Şahin, daha sonra meşhur Bozkır Tahininin yapılışını yerinde gördü ve tattı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.