Renault'da Mayıs Kampanyası

Renault'da Mayıs Kampanyası
Renault, mayıs ayında binek otomobil ve Kangoo ailesine özel faiz oranları sunuyor

İSTANBUL (AA) - Renault, mayıs ayında binek otomobil ve Kangoo ailesine özel faiz oranları sunuyor.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre şirket, bu ay binek otomobil ile Kango ailesine özel bir kampanya başlattı.

Buna göre Renault binek otomobillerde 12 bin lira 12 ay yüzde sıfır faiz fırsatı bulunuyor.

Captur ve Kadjar modelleri ise 30 bin lira için 15 aya kadar sıfır faiz ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. 48 bin lira için ise 24 aya kadar yüzde 0,79 sabit faiz fırsatı mevcut.

Ayrıca 2016 model Talisman, Megane Sedan ve Megane HB modellerinde de özel faiz oranları yer alıyor. Kampanya kapsamında bu modeller için 30 bin lira 15 ay vade için sıfır faiz sunulmakta.

Renault ayrıca tüm Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane HB ve Megane Sedan, Kadjar ve Captur modellerinde metalik renk opsiyonunu müşterilerine hediye ediyor.

Renault, Master ve Trafic modellerinde de avantajlı faiz oranı sunuyor. 34 bin lira 12 ay sıfır faiz avantajının yanı sıra finansman kampanyasına katılmak istemeyen müşterilere 2 bin lira ek indirim olanağı var.

Kampanya kapsamında Clio Joy 1.2 75 bg otomobiller 55 bin 800 lira, Megane HB 67 bin 750 lira, Megane Sedan Joy 1.6 16V 115 bg otomobiller ise 68 bin 450 lira, Kangoo 53 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.