Renault’ta bahar havası esiyor

Renault’ta bahar havası esiyor
Renault, avantajlı ve bol seçenekli ödeme imkanlarıyla tüketicilerin yüzünü güldüren nisan kampanyalarıyla müşterilerinin büyük memnuniyetini kazanıyor. Çelik Motorlu Araçlar’ın Satış Müdürü Bülent Tutar; takas kampanyası ve araç fiyatları hakkında gazete

Emine Şeyma Yıldız'ın Özel Haberi

Renault’un büyük takas kampanyası nisan ayının sonuna kadar devam edecek. Renault’un yetkili bayisi Çelik Motorlu Araçlar’ın Satış Müdürü Bülent Tutar uygulanmakta olan takas kampanyası ve araç fiyatları hakkında gazetemize bilgi verdi.

YÜZDE 0 FAİZ

Nisan ayında kullandıkları “Renault’unuzu şimdi alın, yarısını şimdi, kalanı bir yıl sonra ödeyin” sloganının çok ses getirdiğini belirten Tutar, “Tüm model yıllarına ait binek otomobilleri kapsayan takas kampanyası ile satın alınacak otomobilin yüzde 50'sini hemen, kalan tutarı faiziyle birlikte bir yıl sonra tek ya da 12, 24, 36 taksit seçeneklerinden biriyle ödeme imkânı getiriliyor. Bu kapsamda nisan ayının sonuna kadar 3 bin 500 liraya varan takas indirimleri sağlanıyor. Yeni bir Fluence sahibi olmak isteyen müşteriler için 40 bin lira kredi tutarı ve 24 aya kadar vade taleplerine yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Ticari araçlar da dâhil tüm binek araçlarda belirtilen tutar ve vade seçeneğini aşan kredi taleplerinde 48 bin lira kredi tutarı ve 48 ay vadeye kadar, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile yüzde 0,54 Maxxi Korumasız yüzde 0,59 faiz oranı bulunuyor” dedi.

“EN ÇOK İLGİYİ YENİ CLİO 1.2 JOY GÖRDÜ”

Sıfır araç alan müşterilerin takas araçlarının takas desteği kampanyasıyla alınıp ekstra indirim yapılacağının altını çizen Tutar, “Tüm faiz fırsatlarına ek olarak, binek ruhsatlı mevcut aracını takasa verip yeni bir Fluence almak isteyen müşterilere tüm indirimlerin üzerine, ayrıca 3 bin liralık takas indirimi sunuluyor. Kampanyamıza Konya halkı büyük ilgi gösteriyor. Kampanyamız kapsamında Konya’da en çok ilgi gören modelimiz Yeni  oldu. Nisan ayının sonuna kadar Megane Sport Tourer 73 bin 400, Megane HB 50 bin 200, Fluence 59 bin 900, Captur 53 bin 950, Clio Sport Tourer 43 bin 350, Clio 40 bin 350, Symbol 39 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  Herkesi plazamıza kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz” diye konuştu. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.