Resmi Arabuluculuk Sistemi anlatıldı

Resmi Arabuluculuk Sistemi anlatıldı
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) bünyesinde oluşturulan İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grubu (İDDG)'nun Kasım ayı toplantısı gerçekleştirildi. 

KONESOB'taki toplantıda İDDG Kurulu Üyesi Başkanlara resmi arabuluculuk bilgilendirmesi yapıldı. KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan'ın başkanlık ettiği toplantıda, Hukuki Anlaşmazlıklarda Arabuluculuk Derneği adına Arabulucu Avukat Nebi Kökbudak, İDDG Gurubu Üyesi Oda Başkanlarına arabuluculuk sistemi hakkında detaylı bilgiler verdi.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, son dönemde devletin arabuluculuk konusuna büyük önem verdiğini ve çözülemeyen dava ve hukuki konuların bu sayede çözüme kavuştuğuna dikkat çekti. Başkan Karamercan, Oda Başkanları aracılığıyla Oda üyesi esnaf ve sanatkarların arabuluculuk sisteminden yararlanabileceklerini hatırlattı ve katkılarından dolayı Hukuki Anlaşmazlıklarda Arabuluculuk Derneği'ne ve yöneticilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.