Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye ağır eleştiri!

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye ağır eleştiri!
İşte meşhur spor yorumcusunun sözleri:

Maçta üstün oynayan takım Sarı Lacivert Fenerbahçe'ydi. Gençlerbirliği maç boyunca girdiği bir pozisyonda golü buldu. Buna karşılık Sarı Lacivert Fenerbahçe, olağanüstü konsantrasyonu yüksek, coşkulu fakat bir o kadar da gergin, sanki ligin bitmesine az kalmış bir havası vardı. Sarı Lacivert Fenerbahçe, bugün plansız programsız bir oyun, kaos futbolu oynadı.

Fenerbahçe'nin ilk 11'ini seneler boyunca Pazartesi gününden bilirdik. Bu sezon oynadığı 7 yarışma oyuncu istikrarı yok. Bunu sakatlıklar dışında diyorum. Diego Ribas oynadı vazgeçildi, Emenike oynadı vazgeçildi. Bu sıfatı bu sezon Sarı Lacivert Fenerbahçe kazandı.

Tribünlerdeki gerginlik teknik insan ve oyuncular arasında devasa bir gerginlik yaşanıyor. Samandıra'da bir sorun var. Ama İsmail Kartal'dan fakat yabancı oyunculardan kaynaklanıyor, bilmiyorum fakat bir sorun var. Sarı Lacivert Fenerbahçe'de organize bir oyun yok. Tamamen psikolojik şartlardan ötürü bu organizasyonunu kaybetti. Sarı Lacivert Fenerbahçe en sıkıntılı olduğu 3 Temmuz sürecinden sonra da böyle organizasyonsuz değildi.

Bu maç deplasmanda olsa Sarı Lacivert Fenerbahçe'nin işi zordu. Allah'tan 2. gol erken geldi. Tribünler 2'ye bölündü. Bir yan Aziz Yıldırım – İsmail Kartal karşıtı. Diğer yan aman öyle yapmayın söylüyor. Sarı Lacivert Fenerbahçe tribünlerinde protesto potansiyeli mevcut. Sarı Lacivert Fenerbahçe tribünleri patlamaya amade bomba gibi.

Bu konuda eleştirilebilirim fakat savunma oyuncuları ceza alanı içinde rakibe dokunmasın, yoksa penaltı oluyor. Hakan pozisyonda ağır kaldı, Alper bir adım çok attı. İnandırıcılığı gidiyor penaltının. İkinci penaltı ise net penaltıydı.

Taraftar İsmail Kartal'a sahip çıksın. İsmail Kartal, yapamayacağını anladığı vakit gider. Ben de gittim. Ben İsmail'in Kartal'a gözlerinin yaşardağını daha görüntü gelmeden anladım. İsmail Kartal, sözleşmeye imza atarken daha ne kadar nakit alacağını konuşmamıştır. Taraftar sahip çıksın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.