Ringlerden Beyaz Perdeye

Ringlerden Beyaz Perdeye
Almanya’da dünyaya gelen ve bugüne kadar karate ile Jiu-Jutsu dövüş sporu dalında birçok şampiyonlukları bulunan Kemal Şen şimdi de oyunculuğa soyundu.Önümüzdeki günlerde Mersin’de çekimlerine başlana...

Almanya’da dünyaya gelen ve bugüne kadar karate ile Jiu-Jutsu dövüş sporu dalında birçok şampiyonlukları bulunan Kemal Şen şimdi de oyunculuğa soyundu.

Önümüzdeki günlerde Mersin’de çekimlerine başlanacak olan sinema filminde Yeşilçam’ın birçok emektarı da kamera karşısına geçecek. Bir sporcunun hayat hikayesinin anlatılacağı filmin yapımcılığını aksiyon filmlerinin sevilen ismi Koçero (Cahit Akça) üsteniyor. Başarılı oyuncu Akça, filmin büyük ses getireceğini iddia ediyor.

Yıllarca Latin dans dersleri alan başrol oyuncusu Kemal Şen, Özel bir TV kanalında yayınlanan ‘Benimle Dans Eder misin’ yarışmasındaki başarılı performansı isminden söz ettirmişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.