Rio 2016 Heyacanını Aa'dan Takip Edin

Rio 2016 Heyacanını Aa'dan Takip Edin
Anadolu Ajansı (AA), Brezilya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2016 Rio Olimpiyatlarını 11 dilde yayımlıyor

RIO DE JANEIRO (AA) - Brezilya'nın en büyük ikinci kenti Rio de Janeiro'da düzenlenen dünyanın en önemli spor organizasyonu olimpiyatlarda dünyaca ünlü atletlerin yanı sıra 21 branşta yarışan 103 milli sporcuya ilişkin haber, fotoğraf ve görüntüler, Anadolu Ajansı tarafından abonelerine ulaştırılıyor.

Anadolu Ajansı'nın internet sitesinde ve sosyal medyasında, organizasyonu tanıtıcı, güncel ve önemli gelişmeleri mercek altına alan infografikler, sporseverlere sunuluyor.

Haberler 11 dilde
AA'nın olimpiyat haberleri, İngilizce, Arapça, Farsça, BHS (Boşnakça, Hırvatça, Sırpça), Fransızca, Rusça, Makedonca, Arnavutça, Kürtçe'nin Soranca ve Kurmanca dil gruplarından da tüm dünyaya servis ediliyor.

Olimpiyatların tarihi, ekonomik yönü, sporcularla özel röportajlar, doping ve sakatlık gibi gerekçelerle oyunlara katılamayan yıldızlar, milli sporcuların oyunlara hazırlık süreci gibi konularda Anadolu Ajansı, bugüne kadar 10'u infografikli, yüzden fazla habere imza attı. AA, çalışmalarına oyunların sona ereceği 22 Ağustos tarihine kadar aralıksız devam edecek.

Oyunlarda yer alan milli sporcuların elde ettiği başarılar, Rio'da yaşanan renkli görüntüler, güvenlik konusundaki son gelişmeler ve madalya sevinci yaşayan sporcularla yapılan özel röportajlar AA tarafından süratle yayına veriliyor.

Turnuvayı AA ekibi yerinden takip ediyor
Olimpiyatları, 7 kişiden oluşan AA personeli yerinden takip ediyor.

Oyunlar boyunca başta Türk Milli Takımı olmak üzere tüm sporculara ilişkin müsabaka haberleri, basın toplantıları, antrenmanlar, röportajlar ve izlenimler sporseverlerle buluşturuluyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.