'Rio hayaliyle yatıp kalkıyorum'

'Rio hayaliyle yatıp kalkıyorum'
2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na kota almayı başaran milli boksör Mehmet Nadir Ünal, ağustos ayındaki organizasyonun şimdiden rüyalarına girdiğini söyledi

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na kota almayı başaran milli boksör Mehmet Nadir Ünal, ağustos ayındaki organizasyonun şimdiden rüyalarına girdiğini söyledi.

AA muhabirine yaptığı açıklamada hep Rio'yu düşündüğünü dile getiren Mehmet Nadir, "Rio hayaliyle yatıp kalkıyorum. Baskısı oluyor ama bu bizi işimize daha çok motive de ediyor. Rüyalarımda madalya aldığımı görüyorum, tersi de oluyor ve korkuyorum. Kalktığımda 'oh rüyaymış' diyorum." ifadelerini kullandı.

Mehmet Nadir, kota aldığı Samsun'daki Avrupa kıtası elemelerinde 81 kiloda dünyanın en iyi boksörleriyle karşılaştığını belirtti.

"Amacım ülkeme madalya kazandırmak"
Olimpiyatlara hazırlık kamplarının başladığını hatırlatan Mehmet Nadir, "İyi besleneceğim, kendime bakacağım, sıkı çalışacağım. Antrenmanlarda kendimi zorlayarak Rio hedefine kilitleneceğim. Amacım, orada ülkeme madalya kazandırmak ve İstiklal Marşı'nı okutmak." şeklinde görüş belirtti.

Oyunların başlamasına 85 gün kaldığını kaydeden Mehmet Nadir, şöyle devam etti:

"Başarı için bu sürenin yeterli olduğunu düşünüyorum. Güzel bir şekilde çalışırsak hedefimize kilitlenirsek, sakatlık da yaşamazsak madalya hedefine ulaşırız. Ailem Konya'da oturuyor. Yanlarına çok az gidebiliyorum, kamplar başladı, maçlar var. Ara turnuvalarda eksiklerimizi göreceğiz. Bulgaristan ile ikili kamp yapacağız. Antrenman partneri çok önemli. "

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.