Rıza Çalımbay ve Aykut Demir, PFDK'ya sevk edildi

Rıza Çalımbay ve Aykut Demir, PFDK'ya sevk edildi
İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir'i...


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir'i Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Kasımpaşa-Osmanlıspor maçında hakeme yönelik itirazları nedeniyle tribüne gönderilen Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın yanı sıra Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir ile Medicana Sivassporlu oyuncu Çağatay Çeken'in PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Göztepe, Kardemir Karabükspor ve Adanaspor'un da kurula sevkine karar verildiği kaydedildi.

Hukuk Müşavirliğinin, Vartaş Elazığsporlu futbolcular Binya Augustin Gilles ve Wellington Brito Da (Tom) Silva'nın da PFDK'ya gönderildiği ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.