Rögarlar temizleniyor

Rögarlar temizleniyor
Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ekipleri sağanak yağışlarda alt geçitlerde biriken sular nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışıyor.

İki gündür etkili olan sağanak yağış nedeniyle tedbirini alan ve hiçbir sıkıntının yaşanmasına için gayret gösteren belediye ekipleri, yağışların durmasının ardından alt geçitlerdeki rögarlarda temizlik çalışmasına başladı. Yağmur sularının getirdiği kumlar nedeniyle dolan rögarlar temizlenerek su akışının sağlıklı bir şekilde gitmesi için hazır hale getirildi. Alt geçitler bu çalışmaların ardından itfaiye ekipleri tarafından yıkanarak temizlendi.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Bölgemizde 2 gündür etkili olan yağışların önümüzdeki günlerde de etkisini göstermesi bekleniyor. Etkili olan yağışlarla birlikte yağmur sularının getirdiği kumların rögarları doldurduğu görülmüş ve ekiplerimiz tarafından temizleme çalışmaları başlatılmıştır. Periyodik aralıklarla yapılan bu temizlik çalışmaları sonrası vatandaşlarımızın yaşayabileceği sıkıntıları gidereceğiz. Vatandaşlarımızdan da gerekli tedbirleri almalarını ve ekiplerimize yardımcı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.