Ronaldo Bir İlki Daha Başardı

Ronaldo Bir İlki Daha Başardı
- Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo, sosyal medyadaki Instagram hesabında 100 milyon takipçiye ulaşan ilk sporcu oldu


İSTANBUL (AA) - İspanyol ekibi Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, sosyal medyadaki Instagram hesabında 100 milyon takipçiye ulaşan ilk sporcu oldu.

Eflatun-beyazlı forma altında sergilediği performans ve kırdığı rekorlarla dikkati çeken 32 yaşındaki futbolcu, bir ilki daha başardı.

Son olarak Atletico Madrid'i 3-0 mağlup ettikleri yarı final ilk maçında hat-trick yaparak, Avrupa kupalarının yarı finallerinde en çok gol atan oyuncu unvanını elde eden Ronaldo, Instagram'da 100 milyon takipçiye ulaşan ilk sporcu olarak da tarihe geçti.

Ronaldo'nun sosyal medyadaki Twitter hesabında yaklaşık 52 milyon, Facebook'ta ise 121 milyona yakın takipçisi bulunuyor.

Portekizli oyuncu ile birlikte dünyadaki en iyi iki futbolcudan biri olarak kabul edilen Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi ise bu alanda Ronaldo'nun gerisinde yer alıyor.

Twitter hesabı bulunmayan Messi'nin, Instagram'da ise yaklaşık 71 milyon takipçisi bulunuyor. 29 yaşındaki futbolcu, Facebook'ta ise 89 milyon seveni tarafından takip ediliyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.